Nástenné Mydlo Jedlo 2 Stupne s odvodom Dosky a Háčik Odnímateľná Doska Mydla, Držiak Silné prísavky Mydla, Držiak na Okno

Novinka

€5.20

/ €7.22

Skladom

Odnímateľný mydlo misky s odvodom dosky a háčika. Efektívne riešenie, aby neporiadok s 2 pracovných režimoch. Udržať tento jeden čoskoro zistíte, jeho praktickosť a realizovateľnosť!

Funkcie:

Zabrániť mydlo z toho, namočia do vody a spôsobuje, že sa topiť, predĺžiť život mydlo.

Nástenné dizajn šetrí váš priestor, alebo môžete umiestniť v kuchynskej linke. Efektívne riešenie na neporiadok.

Spodný odtok rada zhromažďuje prebytočnej vody, nižšie háčik na pohodlné zavesenie.

Mydlo okno so silným lepidlom, ktoré je možné pripojiť na hladký povrch pevne.

Odnímateľný dizajn uľahčuje čistenie.

Veľkú odolnosť a pevnosť hrať vysoký výkon a užívajte si dlhšiu životnosť.

Poznámka: položky farby sa môžu mierne líšiť v dôsledku rôznych monitoroch a nastavenie rôznych svetelných podmienok. Vďaka za pochopenie.

Špecifikácie:

Farba: Biela/ Šedá/ Ružová/ Modrá (Voliteľné)

Materiál:ABS

Položka Veľkosť: 13.4 * 10.3 * 24.5 cm / 5.28 * 4.06 * 9.65 v

Veľkosť balenia: 27.7 * 13.0 * 5.5 cm / 10.9 * 5.1 * 2.2 v

Hmotnosť balenia: 281g / 9.9 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Mydlo Jedlo

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin .

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: jedlo mozgov, malé čierne pokrm odkvapkať rada, doprava zadarmo mydlo jedál, steny plastové mydlo box, steny smalt mydlo box, držiak na mydlo, elektrické háčik tier, automatické elektrické rybárske háku tier, mydlo sacie, hnedé mydlo box

Jedlo Materiál Plastové
Číslo Modelu Nástenné Mydlo Jedlo
Držiteľ Povrchovej Úpravy Iné

Napísať recenziu

Nástenné Mydlo Jedlo 2 Stupne s odvodom Dosky a Háčik Odnímateľná Doska Mydla, Držiak Silné prísavky Mydla, Držiak na Okno

Nástenné Mydlo Jedlo 2 Stupne s odvodom Dosky a Háčik Odnímateľná Doska Mydla, Držiak Silné prísavky Mydla, Držiak na Okno

Odnímateľný mydlo misky s odvodom dosky a háčika. Efektívne riešenie, aby neporiadok s 2 pracovných režimoch. Udržať tento jeden čoskoro zistíte, jeho praktickosť a realizovateľnosť! Funkcie: Zabrániť mydlo z toho, namočia do