Capo CUB1 1:18 4WD Elektrické RC Simulácia Off-road Vozidla Crawler Pickup Truck Model so Zámkom a Vysoká Nízka Gears AUTA

Novinka

€617.15

/ €964.30

Skladom

Capo CUB1 1:18 4WD Elektrické RC Simulácia Off-road Vozidla Crawler Pickup Truck Model s Diferenciál Zámok a Vysoká Nízka Gears - KIT Verzia (Bez Diaľkového ovládača / Prijímač / Motor / ESC / Servo / Batérie/ Nabíjačky)

Funkcie:

.All-metal Montáž RC Auto: 1/18 Rozsahu lezenie modelu auta, AUTA verzia, to auto bude vynikajúcou voľbou pre automobilových fanúšikov.

.Maľované Auto Shell: auto shell prijíma hliníkovej zliatiny die-odlievanie proces na dosiahnutie nízkej hmotnosti. Auto shell prichádza s matná šedá farba povrch, ktorý poskytuje začínajúcich hráčov s počiatočnou skúsenosti bez spray paint.

.Ideálny Konštrukčné: porušenie obmedzenia tradičné štruktúry, zmena miesta pomer malých modelov, môže zápas s bábika

.Perfektná kombinácia kovu štruktúru a mechanické štruktúry: Okrem all-metal nápravy, prevodovky a spojovací materiál, všetky rám časti sú doplnené CNC.

.Dva-rýchlostná Prevodovka: dva-rýchlostná prevodovka štruktúra je navrhnutá v takmer 3 cm prevodovky. Mosadz gears poskytnúť self-mazací účinok a veľmi tiché prenos potlačenie šumu a sú dostatočne zabezpečiť bežnú pracovnú silu 1/18 malé rám.

.Klasické Kovové Šasi Dizajn: šasi prijíma 4-LINK pozastavenie, a klasických 4+4 šasi odkaz je v súlade s krútenými zub tlmičmi.

.Vysoké a Nízke, Prevodovka: Diaľku shift prevodovka pomocou diaľkového ovládania bez zastavenia. Auto môžete prepínať medzi vysokým a nízkym gears pri pohybe. Pôvodný zámer návrhu je slúžiť potrebám budúcich súťaže, hry.

.Diferenciálna Zámok: štyri SideGears z diferenciálnej sú veľkosť mung bean, a výstroj priemer je iba 5 mm.

.S cieľom znížiť priestor obsadenej kormidlového zariadenia a kanál obsadený diaľkové ovládanie, tento rozdiel zámok vozenie nápravy má mechanické prepojenie dizajn pre zámok kontroly a rýchlostnú páku.

.Či už je to off-road režim (HIGH) alebo lezenie režim (LOW), diferenciál bude automaticky zasahovať do príslušného scénu po preprave je zapnutý.

.Tipy: výrobok obrázok môže obnoviť skutočnú zhodu farieb, ale tam je farebný rozdiel vzhľadom na iné zariadenia a svetlo. Obrázok je len pre referenčné, a všetko, čo je predmetom skutočného produktu. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

.Pre Vek: 14+

Špecifikácie:

.Farba: Ako Je Znázornené

.Materiál: Kov

.Svetlá výška: 28 mm (minimálne vzdialenosti od zadnej nápravy je 16 mm)

.Prístup Uhol: 52°

.Odchod Uhol: 39°

.Elektronických Zariadení (Nie je Súčasťou balenia): Diaľkové ovládanie, prijímač, motor, ESC, servo, batérie, nabíjačky

.Rozmery produktu: 25.8 x 11.5 x 11.6 cm

.Hmotnosť výrobku: 1500g

.Rozmery balenia: 30 x 20 x 15 cm

.Hmotnosť balenia: 2200g

.Balenie: Grafický Kartón

Obsah Balenia:

.1Set x RC Auto

.1 x Manuálne

Balenie zoznam

.1Set x RC Auto

.1 x Manuálne

Štítky: zbraň p90, rc, offroad mužov, 130 mm, výstroj plastové, shikamaru, 4wd matica, 1 18 joytoy, modely ugears, 79mm

Pohlavie Unisex
Materiál Kov
Číslo Modelu 3142193
Upozornenie ŽIADNE
Rozsahu Iné
Druh 4WD Elektrické RC Simulácia Off-road Vozidla Crawler Pickup Truck
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
Tému Vozidlo
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Množstvo Položiek v Set Iné

Napísať recenziu

Capo CUB1 1:18 4WD Elektrické RC Simulácia Off-road Vozidla Crawler Pickup Truck Model so Zámkom a Vysoká Nízka Gears AUTA

Capo CUB1 1:18 4WD Elektrické RC Simulácia Off-road Vozidla Crawler Pickup Truck Model so Zámkom a Vysoká Nízka Gears AUTA

Capo CUB1 1:18 4WD Elektrické RC Simulácia Off-road Vozidla Crawler Pickup Truck Model s Diferenciál Zámok a Vysoká Nízka Gears - KIT Verzia (Bez Diaľkového ovládača / Prijímač / Motor / ESC / Servo / Batérie/ Nabíjačky) Funkcie: .All-metal

Súvisiace produkty