Prenosné Hliníkové Skladacie Blueteeh Klávesnice Skladacia Kompatibilné A0538-1 Ploche Office Zábavy Príslušenstvo

Novinka

€18.39

/ €36.77

Skladom

Prenosné Hliníkové Skladacie Blueteeth Klávesnice Skladacia Kompatibilné A0538-1

Popis:

1.Široký Sortiment Kompatibilita: Táto bluetooth klávesnica podporuje TRI hlavné operačné systémy: IOS, Android a Windows, funkčný, pre väčšinu z tablety a inteligentné telefóny, ako je ipad,iphone,Samsung, LG, Nexus, Huawei, ZTE atď.

2.Inteligentné a Jednoduché Používanie: S Bluetooth Broadcom 3.0 čip, táto bezdrôtová klávesnica je 8 krát rýchlejšie ako Bluetooth 2.0. Prevádzková vzdialenosť 10m. Automaticky zapnúť/vypnúť napájanie jednoducho otvára alebo zatvára klávesnici, stlačením klávesov "Fn+C" súčasne na klávesnici a pripojenie bluetooth, potom si môžete začať okamžite pracovať.

3.Hliníkové Zliatiny Bývanie so Stojanom: na Rozdiel od iných podobných dizajn plastov klávesnice, tento bluetooth klávesnica bývanie je vyrobené z HLINÍKOVEJ ZLIATINY, je hladké a luxus. Vstavaný Stojan držiteľov držať a prop do vášho zariadenia môžete použiť vaše tablety a inteligentné telefóny za ideálny pozorovací uhol.

4.Prírodné a Malé: Hliníkové Zliatiny bývanie a ABS materiál, kľúče. Udržiavanie nad 85% na písanie priestor o ploche klávesnice, bezdrôtová klávesnica vám ponúka rovnaké rýchle, prirodzené písanie skúsenosti. Keď skladacie tento bluetooth klávesnica, šírka je len 2.20 Palec, ľahko stows v ruksaku, vrecko, je prenosný a ľahký.

5.Trvalé Napájanie: Vstavaný výkonný lítium-polymérová batéria vydrží až 65~75 Hodín nepretržitého používania, a pohotovostný čas sa môže 180 dní.

Špecifikácie:

Bluetooth verzia: Bluetooth 3.0

Prevádzková vzdialenosť: Cca 10 m

Lítiová batéria kapacita: 400mAh

Čas nabíjania:

Balík obsahuje:

1X skladací klávesnice

1X užívateľský Manuál

Štítky: Klávesnica, pin prenosné klávesnice, klávesnica opierka dlaní, b o w klávesnice, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, teclado numerico bezdrôtové, hliníková klávesnica, hliníková klávesnica, japonsko klávesnice

Pôvod CN(Pôvodu)
Package No
Názov Značky CARPRIE
Klávesnica Štandardná Mini Klávesnica
Klávesnica plnej Veľkosti No
Typ Rozhrania Bluetooth/USB
Štýl pre Tablet
Certifikácia ŽIADNE
Prevádzka Štýl Membrána
Druh Bezdrôtové Pripojenie Bluetooth
Aplikácia Tablet
Zápästie Podporu No
Jazyk angličtina

Napísať recenziu

Prenosné Hliníkové Skladacie Blueteeh Klávesnice Skladacia Kompatibilné A0538-1 Ploche Office Zábavy Príslušenstvo

Prenosné Hliníkové Skladacie Blueteeh Klávesnice Skladacia Kompatibilné A0538-1 Ploche Office Zábavy Príslušenstvo

Prenosné Hliníkové Skladacie Blueteeth Klávesnice Skladacia Kompatibilné A0538-1 Popis: 1.Široký Sortiment Kompatibilita: Táto bluetooth klávesnica podporuje TRI hlavné operačné systémy: IOS, Android a Windows, funkčný, pre väčšinu

Súvisiace produkty