Multi-Funkčné Korytnačka Sušenie Späť Platformu Lezenie Ostriež Plávajúce Platforma

Novinka

€6.94

/ €10.51

Skladom

Popis:

* 100% zbrusu nový vysoko kvalitný!

1.Plávajúci ostrov dizajn: trojuholníkové rovine sušenie platforma bude automaticky plavák podľa hladiny vody,a vždy bude vznášať nad vodnou plochou,ktorá je celkom pohodlné.

2.Jednoduché stúpanie: veľké oblasti plávajúce platforme je vodná korytnačka ľahko vyliezť na suché časti.To má za následok, že zožerú tepla a ultrafialové lúče.Plávajúca plošina je vybavená textúrou rebrík uľahčiť malá korytnačka hore a dole.

3.Silné prísavky: spodnej časti tri podporu rámov plávajúce platforma má 3 prísavky,ktoré sú stanovené v dolnej časti valcov a sú trvanlivé.

4.Trojuholníkové rovine sušenie platforma bude automaticky plavák podľa hĺbky vody úrovni,a vždy bude vznášať nad vodnou plochou,ktorá je celkom pohodlné.(Platné pre korytnačka nádrže s vodou, hĺbka 13 cm na 31 cm.)

5.Prečo korytnačky potrebujú do zákulisia?

Vodné korytnačky a obojživelné korytnačky chované v domácnosti,ako sú Brazílsky korytnačky,zlaté korytnačky (korytnačky),pearl korytnačky,Nelson korytnačky,žltá zápalmi,žlté okraje,atď.,séria vodné korytnačky (obojživelné korytnačky),ich životy nie sú, Kto otvorí,ale prostredie, pôdy a vody kŕmenie je viac pre nich vhodná.Väčšina ľudí sa bude dať hladina vody nízka,mysliac si, že voda len nebol prešiel jeho chrbta,takže tam je voda a kúpanie na slnku,ale nie je.Uvedená metóda spôsobí korytnačka trpí nedostatok vody a sedimentov vo vode,a kvalita vody je veľmi nízka,príčinou bielych očné choroby,hnilé brnenie,hnilobe a iných ochorení.

Špecifikácie:

Materiál:Ekologický Materiál

Farba:Jedna Farba

Typ Položky:Plávajúce Platforma

Veľkosť:21*18.5*15*14.5 cm

Názov značky:NOMOYPET

Rebrík:13*9 cm

Vhodný Rozsah:Hladina Vody od 5-14 cm

Package zahrnuté:

1* korytnačka lezenie rebríky platforma

Veľkosť: 21*18.5*15*14.5 cm

Rebrík: 13*9 cm

Vhodný rozsah: hladina vody od 5-14 cm

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: turtle island, turtl, základná doska t470, vták ostriež, rebrík práce, buzz vrah, diy korytnačka rampa, kanyla, príslušenstvo akvária, korytnačka visí na platforme

Veľkosť 21x18.5x15x14.5 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Plaz Dekorácie Typ Drevo
Materiál šetrné k životnému prostrediu materiál
Vhodný Rozsah Hladina vody od 5-14 cm
Položka Druh Plávajúce Platforma
rebrík 13x9 cm
Číslo Modelu Biotop Dekor

Napísať recenziu

Multi-Funkčné Korytnačka Sušenie Späť Platformu Lezenie Ostriež Plávajúce Platforma

Multi-Funkčné Korytnačka Sušenie Späť Platformu Lezenie Ostriež Plávajúce Platforma

Popis: * 100% zbrusu nový vysoko kvalitný! 1.Plávajúci ostrov dizajn: trojuholníkové rovine sušenie platforma bude automaticky plavák podľa hladiny vody,a vždy bude vznášať nad vodnou plochou,ktorá je celkom pohodlné. 2.Jednoduché

Súvisiace produkty