SKYLOONG AK61S Hot Swap Mechanické Klávesnice Bezdrôtová Duálny Režim Žltá, Strieborná Switchs Mini Herné Klávesnice Mac/Win

Novinka

€64.30

/ €85.73

Skladom

Poznámka:Pretože jazyku každej krajiny je iné, ak ju potrebujete, dáme nálepky zodpovedá národný jazyk: arabčina, nemčina, ruština, francúzština, japončina, kórejčina, Japončina, Thajčina, španielsky, hebrejčina, taliansky, ruský, Ak je to potrebné, prosím, poznámka v objednávke.

USB Typ-C Verzia Kliknite na obrázok odkaz nižšie↓↓↓↓↓↓↓

Čo je USB Typ-C Verzia?

USB Typ-C Verzia má odnímateľný kábel pre pohodlie prenosnosť,Iba jeden spôsob pripojenia môžu byť použité pre káblové spojenie.

Čo je Bluetooth Duálny Režim Verzia?

Bluetooth Duálny Režim Verzia má 1900mAh lítiovej batérie,Existujú dva spôsoby pripojenia, káblové pripojenie a bezdrôtové pripojenie Bluetooth.Kábel je odnímateľný.(Kombinácie klávesov FN+Medzerník) môžete Prepínať medzi káblové režim a režim Bluetooth.

Práve Pre Vás---Pre Mac(Fn+W=Pre Win)

AK61 je štandardnej veľkosti 60% klávesnice s RGB podsvietenie, USB-C káblové pripojenie a optické prepínače . USB-C kábel je odnímateľný pre pohodlie prenosnosť. Optické prepínače sú oveľa odolnejšie ako klasické mechanické klávesnice sa prepne a sú dimenzované na 100 miliónov úderov. Majú vysokú ovládanie bod 1.5 mm pre rýchle reakcie. Light Strike optické prepínače využívajú horizontálne infračervený lúč, ktorý sa prenáša cez šírka vnútorného keyswitch. Infračervený lúč je normálne blokovaný od dosiahnutia senzor cez od toho pramenia. Akonáhle spínač sa stlačí spínač kmeňa už bloky infračerveného lúča a aby lúč je zistená senzorom, ktorý aktivuje spínač. Vzhľadom k optickým mechanizmom, optický prepínač má extrémne rýchly čas odozvy 0,2 ms, čo znamená rýchlejšie reakcie v tých časoch, keď načasovanie je dôležité, napríklad pri hraní hier.

Veľkosť:

Dĺžka: 292mm Šírka: 104mm

FN Funkcie:

Fn+Späť: Zapnúť/vypnúť svetelný efekt. Fn+P/[{: Jas nadol/nahor, 21 úrovni nastaviteľné.F n+Q: on-Line model, môžete sa rozhodnúť použiť mnoho podsvietenie a makrá.F n+W/E/R: Offline model.F n+W: model 1, predvolená funkcia - normálne klávesnice.F n+E: model 2, predvolená funkcia - F1, F2, F3.......F n+R: model 3, predvolená funkcia - PS, SL, PB, Ins, HM, PU, Del, Koniec, PD.

Hot Swap Gateron optické Prepínače

Gateron optické prepínače môžu byť hotswapped na želanie a nahrádza ostatné prepínače. Hot swap klávesnice nepoužívajte recquire ste na spájkovanie / desolder prepínače. (Hot Swap s Optické prepínače iba)

Dizajn, Ergonómia

SKYLOONG AK61 Kľúče MINI mechanical gaming keyboard s vedeckou schodisko-up keycap dizajn prináša maximálne pohodlie, Prírodné 6° naklonenie,majúc ruky vo väčšine prírodných štátu, aby minimalizovala únavu ruky po dlhoročný použitie a pomôže minimalizovať preklepov. Ľahko sa prenáša s, sa dokáže vyrovnať s zlá hra envionment.

Anti-Tieňov Kľúče

Naše herné klávesy poskytujú komfort s lepšie podpora na bývanie v porovnaní s gumy dome klávesnice, takže každom stlačení tlačidla je pevná. S každým ťahom, zážitok plný kľúč cestovanie a odozvu, takže si môžete byť istí zarážajúce, so smrtiacou presnosťou bez ohľadu na to, akú hru hráte.Kompatibilné s Windows 2000, XP, Vista, Win7 a Win8, Win10, MAC.

IP64 vode a Prachu-dôkaz

PCB dosky je plne testovaný vodu. Top-grade ABS keycaps a brúseného kovu panel sú veľmi trvanlivé a odolné proti oderu. Odolný voči vode, s odvodňovacie otvory. Ochrana proti náhodnému úniku poskytuje extra pokoj

Obsah balenia Prichádza s:

SKYLOONG AK61 je prenosný mini veľkosť mechanické klávesnice, navrhnutý s DIY podsvietenie a high-kvalitné odpruženie tlačidlo. To je vynikajúce multi-jazyk usporiadanie, vrátane 61-key NÁS-Rozloženie, cieľom je poskytnúť vám komfortné rodný jazyk klávesnice. Špecializované makro prvky môžu byť skutočným prínosom v hrách, ušetrí vám námahu toho, aby zadajte sa dlhé reťazce príkazy zakaždým, keď chcete vykonať spoločnú akciu. Plne Programovateľné Tlačidlá S On-The-Fly Makro Nahrávanie Všetky kľúče SKYLOONG AK61 mechanické herné klávesnice sú programovateľné s on-the-fly makro záznam, vrátane jednej klávesy a kombinácie klávesov. Menšie ešte oveľa silnejší. Zjednodušený hry operácie umožní byť vždy o krok napred. V každom prípade, nech sa chcete z klávesnice, môžete nájsť mechanické klávesnice schopné, čo je realita, s viac poťažkať. Kompaktná Veľkosť s Odnímateľný Kábel USB S malými rozmermi, AK61 je skutočne prenosný pre hry on-the-go. Je pletená USB kábel môžete oddeliť a uložené preč úhľadne pre jednoduchú prepravu na LAN párty a turnajov.

Štítky: gk61 klávesnice, hot swap pcb, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, myš redragon, klávesnica keycap, gateron, teclados mecanicos, fr pbt keycap, mac

Názov Značky skyloong
Štýl Multifunkčná Klávesnica
Os Tela Značky Gateron Optika Switchs
Zápästie Podporu No
Typ Rozhrania Bluetooth
Počet Kľúčov 60% 61Keys
Klávesnica plnej Veľkosti No
Jazyk angličtina
Podsvietenie Mix svetlo
Klávesnica Štandardná Mini Klávesnica
Prevádzka Štýl Mechanické
Číslo Modelu AK61S/GK61
Druh Lepšie Pre Mac
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno
Certifikácia ROHS
Aplikácia Plochu

Napísať recenziu

SKYLOONG AK61S Hot Swap Mechanické Klávesnice Bezdrôtová Duálny Režim Žltá, Strieborná Switchs Mini Herné Klávesnice Mac/Win

SKYLOONG AK61S Hot Swap Mechanické Klávesnice Bezdrôtová Duálny Režim Žltá, Strieborná Switchs Mini Herné Klávesnice Mac/Win

Poznámka:Pretože jazyku každej krajiny je iné, ak ju potrebujete, dáme nálepky zodpovedá národný jazyk: arabčina, nemčina, ruština, francúzština, japončina, kórejčina, Japončina, Thajčina, španielsky, hebrejčina, taliansky, ruský, Ak je to

Súvisiace produkty