Čistý Kamera Mini DV Záznam Webcam Podporu 8G TF Karty 720*480 Vedi Trvalý Záznam Podpora Jazdy Domov Baby Nahrávač

Novinka

€3.27

/ €4.09

Skladom

Podpora Net-Kamera Mini DV Záznam Fotoaparát Podpora 8G TF Karty 720*480 Vedi Trvalý Záznam

Ďakujeme vám za váš nákup MINI DV, tento stroj používa jedinečný dizajn, je možné ju aplikovať v rôznych oblastiach, pre vaše pohodlie, bezpečnosť a farebné každodenného života.

一.Funkcie

Kompaktný dizajn, široký výrobku povrchová vrstva UV stroj, nositeľná móda a rôzne prenosné nástroje

Podporu net-fotoaparát, má čistý chatovanie funkciu.

Podpora AVI video formát

High-definition obrázky tiež môžu byť zaznamenané vo slabé osvetlenie

Podporu 720 * 480 rozlíšenie videa a 30 snímok za sekundu, rýchlosť záznamu videa.

Podporu spoločnej USB1.1 a USB2.0 rozhranie s vysoko-rýchlostný prenos

Maximálna veľkosť T-flash karty je 8G

Moc vstavané lítiové batérie môže trvať 2 hodiny videoing a pohotovostný čas až 250 hodín.

二.Operačné Smernice

1. Nabíjacie:

Tam je vstavaná nabíjateľná lítiová batéria v tomto stroj, prosím, nabite ju pred prvý raz používate ,môžete nabíjať MINI DV prostredníctvom nasledujúcich spôsobov:

1), Počítač spojivového nabíjania môžete nabiť pomocou pripojenia s počítačom cez dátový USB linky.

2), Používajúcich dobíjacie batérie, nabíjačky, stačí pripojiť nabíjačku s USB dátových liniek a zapojte nabíjačku na zásuvky ,potom stroj je nabitá .Červené svetlo a zelené svetlo, budú mať rovnaký jas, keď je stroj sa dobíjajú a obaja sú v statickom stave.

Poznámka: Ak je energia batérie nedostatočná, D001 pôjde na ochranu štátu priamo, ktorú nie je možné zaviesť. V tejto dobe, prosím, nabíjanie stroj.

2. Boot a video

Stlačte tlačidlo Napájania, keď sa červený indikátor zapnúť, stroj je na štarte príprava štátu, a potom previesť do pohotovostného režimu okamžite. Stlačte Record / Stop tlačidlo na vrchu, a červené svetlo bude vždy osvetlenie, potom zelený indikátor začne pomaly blikať a tento stroj začať video. Súbor-rozlíšenie: 720 * 480, rám je: 30fps / S. Stlačte Record / Stop tlačidlo krátko ak chcete nahrávanie zastaviť, a to bude súbor uložiť automaticky. Po tom, červené svetlo ešte vždy osvetlenie. Ak potrebujete pokračovať videoing, prosím, znovu sa dotknite Záznam / Stop tlačidlo.

3. Zvuk ovládanie videa

Stlačte tlačidlo Napájania a červená kontrolka zapnúť, stroj je na štarte príprava štátu, a potom previesť do pohotovostného režimu okamžite. Stlačením tlačidla REŽIMU v tejto dobe, bude to prepnúť na hovor aktivovaný režim fotoaparátu. Červené svetlo bude vždy osvetlenie tejto dobe, a zelené svetlo, blesk rýchlo (pokyny pre hlasové pohotovostnom režime). D001 bude spustiť nahrávanie videa sa automaticky, keď je zvuk na video stránky je viac ako 60 db. V tejto dobe, červené svetlo ešte vždy osvetlenie, ale aj zelená bliká pomaly (pokyny pre hlasom aktivovaný videoing).

Po začiatku hlasom aktivovaný video, minimálny čas pre každý záznam videa je 2 minút. Ak po dvoch minút nahrávanie videa, video lokalita je tichá, D001 video súbory sa uložia automaticky a počítač sa prepne do pohotovostného režimu. Ak tam ešte zvuk, DV bude pokračovať v nahrávaní.

4. Pripojenie počítača

V stave off-the-power, pohotovostného režimu, alebo videoing režim, prístroj môže byť pripojený priamo k počítaču. To môže byť použitý ako U disku po tom a dokument môže byť voľne kopírovať, prilepiť, odstránené.

Vložte stroj do USB portu počítača, vymeniteľný disk logo sa objaví po niekoľkých sekúnd. Červené svetlo bude vždy osvetlenie, žltá kontrolka bliká, okamžite prvý a potom vždy osvetlenie.

5. PC Kamera Funkcie:

Mali by ste nainštalovať ovládač, pred prvým použitím D001 ako PC kamera. Vodič s názvom SPCA1528_V2220_M ... Setup.exe je v nadaný CD. Dvakrát kliknite na súbor a postupujte podľa pokynov na inštaláciu dokončite inštaláciu, tam bude mať AMCAP ikonu na ploche po inštalácii.

V stave off-the-power alebo inštalácia, používanie USB linky na pripojenie počítača, štát je U diskov režime, krátko stlačte tlačidlo REŽIM, bude prejsť na počítač, video režim fotoaparátu v tejto dobe. Kliknite na ikonu AMCAP, potom to môže byť použité ako počítač, kameru.

Štítky: dierková ip kamera mini, fotoaparát hunt, 1080p webkamera, keychain mini, kamera mini špionážne, špionážne kamery wifi špionážne, malé plán fotoaparát, cam kamera domov, mini usb webkamery, action cam

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu MD80
Sensor Technológia CMOS
Package Áno
Vstavaná Pamäť Veľkosť Non
High Definition Podporu 720P (HD)
Druh Mini
Typ Pamäťovej Karty ŽIADNE
Certifikácia ŽIADNE
Názov Značky Greatlizard

Napísať recenziu

Čistý Kamera Mini DV Záznam Webcam Podporu 8G TF Karty 720*480 Vedi Trvalý Záznam Podpora Jazdy Domov Baby Nahrávač

Čistý Kamera Mini DV Záznam Webcam Podporu 8G TF Karty 720*480 Vedi Trvalý Záznam Podpora Jazdy Domov Baby Nahrávač

Podpora Net-Kamera Mini DV Záznam Fotoaparát Podpora 8G TF Karty 720*480 Vedi Trvalý Záznam Ďakujeme vám za váš nákup MINI DV, tento stroj používa jedinečný dizajn, je možné ju aplikovať v rôznych oblastiach, pre vaše pohodlie, bezpečnosť

Súvisiace produkty