NOVÉ Hexagon Prekvapenie Výbuchu Box DIY Zápisník fotoalbum Pre Valentine Svadby, Narodeniny, Party Darček Pre Priateľku Prekvapenie

Novinka

€5.05

/ €6.47

Skladom

Dobrý deň, vážený priateľ, pretože tento výrobok je relatívne veľké, mnoho logistiky nemôže byť poslaná, tak sme zložené tento produkt a valcované za to, aby ste ju zaslali. Ak dostanete zaniknúť, dúfam, že si každý môže pochopiť, ďakujem. Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Popis:

Typ položky: DIY foto album

Pouţiť: Narodeniny, svadby, reklamné akcie, atď.

Funkcie:

--Vynikajúce spracovanie

--Jednoduché použitie

Balenie obsahuje:

1 * DIY foto album

Poznámka: 1-2cm chyba môže existovať, prosím, láskavo pochopiť. Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora.

Prosím, povedzte nám ako prvý, keď máte nejaký problém, a my vám najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

Teplé tipy od obchodníkov:

vezmite prosím na dve minúty prečítajte si pred nákupom)

1.Doprava:

Odporúča zvoliť E-paketové zásielky (spravidla 10-20 dní doručená),Predajcovia Prepravu Spôsobom je Offline Logistiky(zvyčajne 30-60 dní doručená),systém nemôže zobraziť logistické informácie,ale váš balíček stále na ceste,tak to nebude starať,dostanete balíček.To je svet, logistika dotaz internetovej stránke:https://www.17track.net/zh-cn môžete zadať dopravy číslo objednávky sledovať svoje objednávky.

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

2.Pre veľkoobchodné a drop shipping

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 5-10 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a zvyknutý nechať informácie o nás.

3 .Zásady Vrátenia Peňazí

Výrobky prijaté sú neúplné.

Výrobok dostal, je zlé, alebo kvalita nie je v súlade.

Produkt parcel nie je v zhode s produktom.

4 .Dúfame, že si vašu spätnú väzbu, najlepšie praje

Dúfame, že sa môžete ľavej pozitívnu spätnú väzbu po prijatí tovaru. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba a 5 hviezd spätnej väzby s obrázkami je vysoko cenený pre nás.Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 bod, 2 bod nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory na Hanke.sk , prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

A napokon, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte majiteľa. WhatsApp:+8615056553706. Wechat: 15056553706.

Štítky: prekvapenie láska výbuchu box darček, foto boxy darček, box photo studio, deň valentin, box darček foto, st valentin, prípade urob si sám, hex prekvapenie box, birthday suprise, box rez zomrieť

Príležitosti Výročie
Materiál Sulfátový Papier
Počet Pc 1

Napísať recenziu

NOVÉ Hexagon Prekvapenie Výbuchu Box DIY Zápisník fotoalbum Pre Valentine Svadby, Narodeniny, Party Darček Pre Priateľku Prekvapenie

NOVÉ Hexagon Prekvapenie Výbuchu Box DIY Zápisník fotoalbum Pre Valentine Svadby, Narodeniny, Party Darček Pre Priateľku Prekvapenie

Dobrý deň, vážený priateľ, pretože tento výrobok je relatívne veľké, mnoho logistiky nemôže byť poslaná, tak sme zložené tento produkt a valcované za to, aby ste ju zaslali. Ak dostanete zaniknúť, dúfam, že si každý môže pochopiť, ďakujem.

Súvisiace produkty