Plus Veľkosť 3XL, 4XL Profesionálne Plávanie Drôt Zadarmo S Hrudníka Pad Slim Plavky Vysoko Elastická jednodielne Plavky Konzervatívny

Novinka

€9.98

/ €10.50

Skladom

Tabuľka Veľkostí:

Produkty Detaily:

Poznámka:

Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie v dôsledku mnohých faktorov, ako sú napríklad počítačové obrazovky rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Dúfam, že pochopenie.

Doprava:

1) Budeme posielať položky do 1-5 pracovných dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2) prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupujúci sú zodpovední za ciel, ale na 99,9% z našich balíkov nemajú ciel.

3), vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od doručenia položiek z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4) Položky sú dodávané podľa ePacket, EMS, Hanke.sk Štandardná Doprava, dostanete k väčšine krajín do 8 až 30 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete, aby sa vaše objednávky rýchlejšie, zvoľte si, prosím, DHL doprava, hlavne dodacia lehota je 3-7 pracovných dní.

6). Pracujeme tvrdo a smart, aby splnili vaše požiadavky. Ale ak máte akýkoľvek problém, keď príjem zásielky, kontaktujte nás prosím na správu alebo Obchodný Manažér. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín a pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. Prosím neotvárajte sporu pred komunikovať s nami.

7). Pri dodanie, pozrite si prosím svoj pozemok predtým, ju podpísali. Ak zistíte, pozemok je unnormal, môžete odmietnuť podpísať.

Spätná väzba:

1), Keď ste spokojní so svojím nákupom, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám POZITÍVNU spätnú VÄZBU. Podobne, necháme pozitívnu spätnú väzbu pre vás.

2) Ak z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín, pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. PROSÍM, dajte nám 1, 2 alebo 3 hviezdy Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby.

Štítky: frill plavky, Klávesnica, bikini nastaviť veľkosť, plavky žena, akustické drôt, otvorte plavky, silikónové strieborného drôtu, profesionálne plavky, reproduktor cabl, crotchless plávať

Sezóna Jar, Leto, Jeseň, Zima
Vzor Typ Mozaika
Materiál Nylon+Spandex
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Kvalita A+++
Názov Značky CXTAQV
Veľkosť Plus Size, High Elastic
Funkcie Konzervatívny Boutique Swimdress
Štýl Európa a Amerika Verzia
Pohlavie ŽENY
Šport Typ Plávať
Položka Druh Jeden Kusov
Farby Námornícka Modrá, Aqua, Čierna, Červená, Svetlo Modrá
Vo vnútri Drôt Zadarmo, S Hrudníka Pad
Firmu Veľkoobchod, Drop Shipping Akceptované
Číslo Modelu GAOS-525178373701
Oblek pre Plávanie, Surfovanie, Driftovanie, Pláže, Teplý Prameň

Napísať recenziu

Plus Veľkosť 3XL, 4XL Profesionálne Plávanie Drôt Zadarmo S Hrudníka Pad Slim Plavky Vysoko Elastická jednodielne Plavky Konzervatívny

Plus Veľkosť 3XL, 4XL Profesionálne Plávanie Drôt Zadarmo S Hrudníka Pad Slim Plavky Vysoko Elastická jednodielne Plavky Konzervatívny

Tabuľka Veľkostí: Produkty Detaily: Poznámka: Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie v dôsledku mnohých faktorov, ako sú napríklad počítačové obrazovky rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Dúfam, že pochopenie. Doprava: 1)

Súvisiace produkty