5 ks/veľa CapacitiveTablets Perá 2 v 1 Tenké Tip Dotykový Displej Kapacitné Pero Stylus Pen Pre iPad, iPhone Dotyk Perom

Novinka

€2.55

/ €3.99

Skladom

Popis:

Prst bude bolesť, ak sa dotknete obrazovky s ním na dlhú dobu.Teraz náš pen môžete uložiť vaše problémy.Spája v sebe dve funkcie v jednom pero.Jeden hlavy môže pracovať pre GPS obrazovku,druhej hlavy môže pracovať pre ipad a smart telefónu(iphone a Android telefón)

Funkcie:

1. Gumené Nib je vhodný pre všetky kapacitný dotykový displej, ako sú chytré telefóny/Tablety,ale Tip Nib fungovať len pre GPS!!!nie pre nejaké tablety a smartfóny!!!

2. Pomocou tohto pero namiesto prsta na dotyk váš ipad vyhýba poškriabaním, nárazmi, mastnoty, odtlačky prstov na displeji.

3. Ľahký dizajn uľahčuje ovládanie

4.Vysoká kvalita materiálu, aby bolo trvalé a prenosné

5.Udržať vaše obrazovky čisté,to nebude opustiť odtlačkov prstov.

6.Je obzvlášť vhodný pre chladné zimné, pretože môžete nosiť rukavice na ovládanie obrazovky.

Špecifikácie:

1. Farba: Čierna

2. Lenghth: Cca 14 cm

3. Vhodné pre Iphone, Ipad, Samsung Tablet, Telefón, PC

Balík obsahuje

5 ks/veľa Čierna Dotykové Kapacitné Pero

Záruka A Vráti

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za preskúmanie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2.Ak tam sú niektoré spracovania alebo materiálové vady produktov, prosím, kontaktujte nás po prvé , sme sa budú vymieňať alebo ponúkať riešenia pre vás, aby sa voľby.

3.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Vďaka za pochopenie a spoluprácu!

Doprava:

1. Pošleme na pozemky, do 2 pracovných dní (okrem soboty a nedele) po kupujúceho platbu je overená Hanke.sk podľa spôsob dopravy, ktoré ste si vybrali, alebo spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností. Necháme správy povedať sledovacie číslo potom, čo sme doručenie tovaru k vám.

2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra),pls nechajte nám správu po zaplatení.

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb.

2. Ak nie ste spokojní s položke si objednal, nebojte sa, pls kontaktujte nás najprv sme sa vyriešiť problém pre vás v čase. Myslím, že by sme mohli vyriešiť akýkoľvek spor prostredníctvom priateľské rokovania

Štítky: kapacitný gumy, malé gumové tipy, gumené hrotom dotykového pera perá, asus dotykové pero, dotykové pero tip, cupcake pero, aktívne pero tip, stylus pre ipad tabliet, guma pero, lenovo pero jogy

Číslo Modelu Kapacitný Stylus
Aplikácia Značky Pre Apple
Názov Značky VBESTLIFE
Package Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Dĺžka 14inch
Certifikácia ŽIADNE
Aplikácia Pda
Obrazovky Aplikácie Kapacitný Displej
Materiál Gumené

Napísať recenziu

5 ks/veľa CapacitiveTablets Perá 2 v 1 Tenké Tip Dotykový Displej Kapacitné Pero Stylus Pen Pre iPad, iPhone Dotyk Perom

5 ks/veľa CapacitiveTablets Perá 2 v 1 Tenké Tip Dotykový Displej Kapacitné Pero Stylus Pen Pre iPad, iPhone Dotyk Perom

Popis: Prst bude bolesť, ak sa dotknete obrazovky s ním na dlhú dobu.Teraz náš pen môžete uložiť vaše problémy.Spája v sebe dve funkcie v jednom pero.Jeden hlavy môže pracovať pre GPS obrazovku,druhej hlavy môže pracovať pre ipad a smart

Súvisiace produkty