7 palcový Auto Monitor na opierku hlavy MP5 LCD Displej Auto Video Prehrávač, Podpora USB/SD/FM/Bluetooth/Telefón Odkaz

Novinka

€50.84

/ €62.76

Skladom

Špecifikácia: 1.Rozmery obrazovky : 7 icnh 2.Rozlíšenie:800*480 3.Napájanie:12V 4.Video:obojsmerné video vstup 5.Prúd:1A 6.Pracovná Teplota: 0 až 80 ° C (32 až 176 F) 7.Teplota skladovania: -10 až 80 stupňov C (14 176 F) 8.Bývanie Materiál: ABS Balenie Obsahuje: 1x 7-Palcový Auto Monitor, 1x Manuál 1x Diaľkový ovládač Funkcie: 1.HD 7 palcový monitor LCD displej s rozlíšením 1024*600 rozlíšenie,detaily sú nádherné, prácu, stabilné a anti-rušenia, svetlé sýtosti obrazu a vysoká redukcia farieb vám príjemný vizuálny pôžitok. 2.Jas displeja môže byť upravená.Počas dňa môžete upraviť jas displeja na prezeranie. V noci, môžete znížiť jas na ochranu očí. (V rôznych prostrediach, vyberte jas, ktorý vám vyhovuje a chrániť vaše oči). 3.Môžete vychutnať film spôsobom, ktorý by ste nikdy zažili v aute pred. 4.Môžete nastaviteľné obrázok, jas, kontrast a objem. 5.Univerzálny Prostriedok Pre Príslušenstvo! Bez ohľadu model vlastníte , tento vysoko kvalitný displej môže byť použité v mnohých vozidiel. 6.Tento produkt je ideálny pre dlhé cesty výlety. To vám poskytuje zábavnou audio a video skúsenosti. Poznámka: 1.Profesionálne sa odporúča 2.Dokáže čítať z SD karty 3.Podpora 1 Video Vstup 4.Podpora 2 reproduktory, 5.Podpora 1 Audio výstup. 6.Podpora USB zásuvky 7.Podpora Mobilný Internet 8.Podpora FM (FM je audio vysielač.) 9.Pri používaní svojho inteligentného telefónu, prehrávať hudbu alebo MP5, prosím, vypnite FM 11.Podpora: IČ (Bezdrôtový prenos dát) 12.Podpora Cigaretový zapaľovač 13.Podpora Telefón nabíjačku 14.Podpora Bluetooth 15.Podpora MP5 Colné A Povinnosti:

Q --Má vaša cena zahŕňa clo alebo DPH, koľko daň musím zaplatiť?

Nie, cena našich produktov nezahŕňa clo alebo DPH. Sme len nabíjanie vášho tovaru náklady a prepravné náklady. ak sú účtované s DPH, stačí zaplatiť ho do svojich ciel.

Vo väčšine krajín, budete musieť zaplatiť dane alebo clá na dovážaný tovar. Niekedy tovaru v určitej hodnote, alebo v určitých kategórií, nezahŕňajú dane.

Pravidlá sú rozdielne v každej krajine. Bohužiaľ, neexistuje žiadny spôsob, ako nám vedieť, pravidlá, predpisy, zvyky, tradície, postupy, miesta, systémov, systémov, papierovanie, kódy, zákonov alebo rozhodnutí každej jednej krajine.

Preto nemôže a nebude poskytovať rady o daní vo vašej krajine. Ako kupujúci, je to vaša zodpovednosť, ak chcete zistiť, ktoré informácie predtým, ako si objednať tovar.

Ak budete musieť zaplatiť dovozné dane , doplnkové clá a dane z predaja, budete musieť zaplatiť kuriérovi pri prevzatí obalu(ov). Nemôžeme tento výpočet pre vás a nie je tam žiadny spôsob, ako pre-ju zaplatiť. Ak ste drop-poštovné alebo zaslaním daru položka na niekoho, prosím, uistite sa, že sú si vedomí možnosť museli platiť dane pri prevzatí tovaru.

Vďaka za vašu pozornosť.

Štítky: 7 palcový displej, auto monitor na opierku hlavy, displej lcd, vankúš na opierku hlavy, 7 palcový auto monitor, monitor na opierku hlavy, auto monitor, auto monitor strechy, auto mp5 prehrávač, opierky hlavy auto monitor

Druh Materiálu ABS
Položka Hmotnosť 1.2g
Špeciálne Funkcie Telefón Odkaz
Názov Značky AUMOHALL
Veľkosť Displeja 7"
Pôvod CN(Pôvodu)
Umiestnenie opierky hlavy
Certifikácia CE
Rozlíšenie 800x480
Podpora USB/SD/FM/Bluetooth
Položka Veľkosť 22.3*18 cm
Položka Druh Auto Monitory
Názov Modelu AC304-200908

Napísať recenziu

7 palcový Auto Monitor na opierku hlavy MP5 LCD Displej Auto Video Prehrávač, Podpora USB/SD/FM/Bluetooth/Telefón Odkaz

7 palcový Auto Monitor na opierku hlavy MP5 LCD Displej Auto Video Prehrávač, Podpora USB/SD/FM/Bluetooth/Telefón Odkaz

Špecifikácia: 1.Rozmery obrazovky : 7 icnh 2.Rozlíšenie:800*480 3.Napájanie:12V 4.Video:obojsmerné video vstup 5.Prúd:1A 6.Pracovná Teplota: 0 až 80 ° C (32 až 176 F) 7.Teplota skladovania: -10 až 80 stupňov C (14 176 F) 8.Bývanie Materiál: ABS Balenie

Súvisiace produkty