HiFing Bezdrôtová MIDI Adaptér Bluetooth 4.0, 5-pin DIN MIDI Adaptér

Novinka

€20.73

/ €37.02

Skladom

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Bezdrôtový Bluetooth MIDI Adaptér je špeciálne navrhnutý pre milovníkov hudby. S Bluetooth LE vysielať MIDI, stačí pripojiť digitálny klavír a syntetizátor a elektronických bicích súprav pre Mac a iPhone tak, že môžete upraviť hudobnej produkcie a hrať najhorúcejšie hudobné hry.

Bezdrôtová MIDI Adaptér, prináša pohodlie pre nástroje s tradičnými 5-pin DIN MIDI in a out porty.

Zbaviť MIDI a USB, Bezdrôtová MIDI Adaptér umožňuje jednoduché použitie veľa hudby aplikácií bezdrôtovo. Nie je potrebné znova pripojiť pri každom.

Hrať horúce hudobné hry na digitálny klavír a syntetizátor len spojený s vašou pre iPhone a iPad s Bluetooth. Hudobné aplikácie ponúkajú veľa spôsobov, ako zvýšiť hudobný výkon.

Bezdrôtový Bluetooth MIDI Adaptér podporuje iOS zariadenia s iOS 9.2 a pre Mac 10.10(Yosemite) alebo vyššia verzia. A pracovná vzdialenosť až 10m(30ft).

Špecifikácia:

Bluetooth Verzia: V4.0

Dĺžka Kábla: Cca. 10 cm / 3.94 palec

Položka Hmotnosť: Cca. 31 g / 1.05 oz

Farba: zelená, šedá

Materiál: 600D Oxford handričkou

veľkosť: 42x26x17cm

Obsah Balenia: 1* Bluetooth Adaptér

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: konektor rca, mrazené olaf, midi bezdrôtové, klávesnice midi, 5 din, midiplus, 4pin din konektor, miilink bluetooth adaptér, rj11 splitter, RJ11

Pohlavie Muž
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh RJ11
Názov Značky olaf

Napísať recenziu

HiFing Bezdrôtová MIDI Adaptér Bluetooth 4.0, 5-pin DIN MIDI Adaptér

HiFing Bezdrôtová MIDI Adaptér Bluetooth 4.0, 5-pin DIN MIDI Adaptér

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami! Bezdrôtový Bluetooth MIDI Adaptér je špeciálne navrhnutý pre milovníkov hudby. S Bluetooth LE vysielať MIDI, stačí pripojiť digitálny klavír a syntetizátor a elektronických

Súvisiace produkty