SmartDevil USB Ventilátor, písací Stôl Small Personal Desktop Stolný Ventilátor s Silný Vietor Tichá Prevádzka Prenosný Mini Ventilátor pre Office Spálne

Novinka

€16.34

/ €27.22

Skladom

Vlastnosti produktu

【Malý, Ale Výkonný] vyzýva: veľkosť ventilátora je:5.23 palec. Hoci je malý, ale vietor je silný. Má 5 moderný ventilátor čepele znížiť hluk, znižujú odpor vzduchu a zvýšiť prívod vzduchu oblasti. Ideálny pre domácnosť, automobil, kancelárie, desktop, camping, alebo cestovanie.

【Nastaviteľné a Jednoduché na Čistenie] vyzýva:Malé, ľahké a pohodlné osobné ventilátor s 20-stupňové nastaviteľné ventil tela, smer vetra môže byť zmenená tak, ako požaduje. Môže cirkuláciu vzduchu v interiéri a rovnováhu izbovej teplote. Rotujúci kryt ventilátora rozširuje vzdialenosť návrhu štít. Odnímateľný dizajn, otočiť proti smeru hodinových ručičiek na odstránenie oka kryt, ľahko sa čistí.

【Nekonečne-variabilná Rýchlosť Ovládací Gombík] vyzýva: na Rozdiel od tradičných rýchlosť vetra úprava button, ventilátor nastavuje rýchlosť vetra cez 180-stupňové nastaviteľné gombík. Rýchlosť vetra zmeny hladko s rotáciou tlačidlo. Môžete si vybrať najviac pohodlné rýchlosť pohonu podľa vašich požiadaviek.

【Vysoká Kompatibilita USB Power] vyzýva: SmartDevil USB ventilátor je napájaný USB a je kompatibilný s PC / notebooku, mobile power, AC adaptér, auto nabíjačky a ďalšie USB podporované napájanie. USB fanúšikov šetrenie energie a ochranu životného prostredia. (Poznámka: Tento ventilátor má bez batérie)

SmartDevil Mini USB Cyclone Stôl, Ventilátor

SmartDevil Cyclone Stôl, Ventilátor má malé telo, ale je silný. Nielen, že je to tiché,ale tiež upravuje rýchlosť vetra cez 180-stupňové nastaviteľné gombík. Rýchlosť vetra zmeny hladko s rotáciou tlačidlo. Môžete si vybrať najviac pohodlné rýchlosť pohonu podľa vašich požiadaviek.S 20-stupňové nastaviteľné ventil tela, môžete zmeniť smer vetra, ako je potrebné.Spustenie cez USB pripojenie, bez batérie.S tejto roztomilej ventilátor, budete si môcť vychutnať chladné letné kedykoľvek a kdekoľvek.

Užívateľsky Nastaviteľné Ventil Tela

20 stupeň nastaviteľný uhol svietenia,vhodné pre viaceré scenáre a to môže cirkuláciu vzduchu v interiéri a rovnováhu izbovej teplote.

Vysoká Kompatibilita USB Napájanie

Tento Mini USB ventilátor je napájaný USB a je kompatibilný s PC/notebooku, power banky, AC adaptér, auto nabíjačky a ďalšie USB-zapnuté napájanie.USB ventilátor je úsporu energie a Energetické úspory. (Poznámka:Tento ventilátor nemá pri sebe batérie)

Nekonečne-variabilná Rýchlosť Ovládací Gombík

Vietor sa zvyšuje alebo znižuje s rotáciou tlačidlo.

Odnímateľná Mriežka

To môže byť ľahko odstránená otočením proti smeru hodinových ručičiek. Mriežka je možné prať priamo s vodou, a zostávajúce časti potrebné, aby sa utrie handrou.

K Dispozícii V Štyroch Farbách

Biela, Čierna, Ružová, Modrá štyroch farieb na výber, uspokojí vaše výkon farby.

Štítky: lg bldc ventilátor, slot skladovanie, farrata podstavec ventilátor, stôl mat, vzdať sa 3 pro ventilátor, striedavé dc ventilátor, ventilátor tabl, prenosné tenké ventilátor, stojan monitora skladovanie, portabl ventilátor

Názov Značky SmartDevil
Kompatibilné Značka/Model Univerzálny
Číslo Modelu 2.02.02.0035
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

SmartDevil USB Ventilátor, písací Stôl Small Personal Desktop Stolný Ventilátor s Silný Vietor Tichá Prevádzka Prenosný Mini Ventilátor pre Office Spálne

SmartDevil USB Ventilátor, písací Stôl Small Personal Desktop Stolný Ventilátor s Silný Vietor Tichá Prevádzka Prenosný Mini Ventilátor pre Office Spálne

Vlastnosti produktu 【Malý, Ale Výkonný] vyzýva: veľkosť ventilátora je:5.23 palec. Hoci je malý, ale vietor je silný. Má 5 moderný ventilátor čepele znížiť hluk, znižujú odpor vzduchu a zvýšiť prívod vzduchu oblasti. Ideálny pre

Súvisiace produkty