Doprava Zdarma!!! 47T-55um-165cm-10m textilu, sieťotlač oka s rýchle dodanie

Novinka

€40.86

Skladom

Doprava Zdarma!!! 47T-55um-165cm-10m textilu, sieťotlač oka s rýchle dodanie

Vážení Zákazníci:

Nech dobrý Pán s vami a vaše rodiny! Dúfam, že všetko dobre pôjde s vami.

Radi by ste získali competitative cena s vysokou kvalitou sieťotlač oka?

Radi by ste ušetrili náklady na výrobu vysoko precison obrazovky a dlhej životnosti obrazovky výroby?

Chceli by ste, vysoké rozlíšenie grafiky tým, sieťotlač metódy?

YILONG oka je tou pravou voľbou pre vás!!!

Špecifikácia údaje: 1.Materiál: 100% Polyester 2.Oka počet: 47T/120Mesh 3.Závit priemer: 55um 4.Šírka: 165 cm 5.Dĺžka: 10m 6.Farba: Biela 7.Balenie: PVC taška vo vnútri každej role, potom kartónu,potom vodotesný vak mimo Funkcie a výhody: 1. Rýchlejšie doba obratu z obrazovky miestnosti na lisovňa 2. Dobrý diathermancy 3. Vysoká priepustnosť vzduchu 4. Kyselina odpor a Alkalických odolnosť 5. Dlho pracovného života, 6. Pevný nosenie 7. Tri továrne na výrobu 8. Dovážané stroje na tkanie zo Švajčiarska a Talianska O našej spoločnosti: Vynikajúce tlačové výsledky sú garantované pri použití najlepšej kvality nízka ťažnosť polyesterové vlákno a presnosť nemecký tkanie. Naše výrobné závody sú certifikované ISO 9000, takže si môžete byť istí, že sieťotlač oka objednávate z Yilong Oka je vyrobený tak, aby prísne normy kvality. Yilong tkaniny sú k dispozícii v štandardnej plátnovej väzbe. Niektoré produkty sú vyrábané v kepra väzbe pre zvýšenú atrament vkladov. Oka countsrange od 25 do 500 pomocou rôznych niť priemery.Skrutky až 330 cm dlhé vo všetkých oka počty sú k dispozícii. Doprava:

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

Obráťte sa na nás, ak máte nejaké pochybnosti o nákladoch na dopravu a čas doručenia, alebo niektoré ďalšie otázky. Vďaka.

Štítky: motely delavan, wi, tučný zadok obrázok, semiš čerpadlá kovov, ocele, rukoväť, 05mm, rosebud čelenky, loď pandora zlato, loď model gumy, shiping zadarmo polievka, loď malej fľaštičke

Názov Značky LST
Displej Sieťovina Materiál Polyesterové Vlákno
Druh Dvere & Okenné
Číslo Modelu 47T-55um-165cm-10m
Použitie Tlač a Filter

Napísať recenziu

Doprava Zdarma!!! 47T-55um-165cm-10m textilu, sieťotlač oka s rýchle dodanie

Doprava Zdarma!!! 47T-55um-165cm-10m textilu, sieťotlač oka s rýchle dodanie

Doprava Zdarma!!! 47T-55um-165cm-10m textilu, sieťotlač oka s rýchle dodanie Vážení Zákazníci: Nech dobrý Pán s vami a vaše rodiny! Dúfam, že všetko dobre pôjde s vami. Radi by ste získali competitative cena s vysokou kvalitou

Súvisiace produkty