Bazén Vákuové Hlavu Vymeniteľné Odolné Bazén Sacia Kefa Čistič S Prackou Rukoväť Vákuové Hlavu Bazén Čistiaca Kefka

Novinka

€22.49

/ €30.39

Skladom

Popis: kvalitný ABS Materiálu: Všetky bazén čistenie, čistiace prostriedky, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, s prenosné pracky rukoväť dizajn, ktorý si môže nastaviť rukoväť uhol podľa čistiace potreby. S pohodlné a užívateľsky príjemný dizajn, ako aj sacie a čistenie integrovaný dizajn, bazén vákuové hlavy môže prehĺbiť nečistôt v bazéne šev, a cicať preč nečistoty a make čistenie jednoduchšie.

Lepšie Povrchu Kontakt: jednoduché bazén a kúpeľné vákuové hlavu s pružné telo a odolné nylonové čistenie štetiny, ktoré sa rýchlo čistí steny, rohy a vo svahoch. vedenie lepšie povrchu kontakt pri krútenie a manévrovanie cez tesné rohy a trhlín.

Nečistoty Prevencia: Pri bazéne vákuové hlavu čistí špina, nečistoty môžu byť zablokované v vodojemom byť zabránené sania do vody, čerpadlo alebo poškodeniu zariadenia. A vymeniteľných ukladacích bin dizajn pre ľahké čistenie a filtrovanie nečistôt.

Package Zahrnuté: balík obsahuje vymeniteľné skladovanie vody bin, nastaviteľný uhol rukoväte a vákuové skladovanie vody kôš filter čistý. Vákuové skladovanie nádrž má svoj vlastný filter obrazovky.

Balenie Zoznam:

Bazén Vákuové Hlavy*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: bazén robot, príslušenstvo bazén, pre bazénový skimmer, bazén vákuum, bazén automatické povrchu skimmer, čistý bazén, čistič bazén, bazén skimmer povrchu, košík bazén, bazén bestway skimmer povrchu

Materiál Iné
Číslo Modelu Bazén Vákuové Hlavu

Napísať recenziu

Bazén Vákuové Hlavu Vymeniteľné Odolné Bazén Sacia Kefa Čistič S Prackou Rukoväť Vákuové Hlavu Bazén Čistiaca Kefka

Bazén Vákuové Hlavu Vymeniteľné Odolné Bazén Sacia Kefa Čistič S Prackou Rukoväť Vákuové Hlavu Bazén Čistiaca Kefka

Popis: kvalitný ABS Materiálu: Všetky bazén čistenie, čistiace prostriedky, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, s prenosné pracky rukoväť dizajn, ktorý si môže nastaviť rukoväť uhol podľa čistiace potreby. S pohodlné a užívateľsky

Súvisiace produkty