Nové vlákno laserové značenie stroj 20w30w elektrické zdvíhanie kovových označenie stroj nehrdzavejúcej ocele laserové rytie stroj

Novinka

€2 073.31

/ €3 048.99

Skladom

Примечание: Эта машина отправляется только в Россию, Белоруссию, Казахстан, freeshipping, мы можем помочь покупателю выполнить таможенную очистку и помочь в уплате налога на импорт покупателя, покупатель ничего не должен делать, машина будет отправлена непосредственно в город покупателя. Цена, написанная на моем Магазин уже включает все сборы, включают цену машины, налог на импорт и импорт. Добро пожаловать, каждый друг!

Ostatné krajiny sa môžu obrátiť na mňa, dajte nám discussto vyvinúť primerané dopravy kanál

1: Plne vybudovať platformu odbornej vlákniny laserové značenie stroj obchod, prosím zákazníkov, aby patronize, to nie je len pozrieť na ceny. Pozrieť sa na kvalitu stroj, pomocou high-kvalitné časti strojov ponúknuť zákazníkom najlepšie ceny a kvalitné služby! Poskytovanie S/N kódovanie pre naše stroje, stroj životnosť služby,

2: Stroj konfigurácia:

A; Raycus laser.

B; Nanjing vlnová dĺžka (OPEX) pole zrkadlo,

C; ČÍNSKO-GALVO galvanometer,

D; filter (mnoho výrobcov nie sú vôbec, alebo veľmi malé),

E, tchaj-wan Mingwei (MW) napájanie,

F; Golden Orange Rady (podporuje legálny softvér, podporuje systém-široký prevádzky)

G: Dvojité červené svetlo pomáha so zameraním

3: okrem týchto hlavných príslušenstvo, môžeme získať hlboké vedomosti z stroj konfigurácie príslušenstvo a technické ladenie hlavného kvality stroj. To len vám poskytuje stroj, ktorý beží stably a má nízka poruchovosť. Stroj príslušenstvo sú spojené s dlhú životnosť stroja. V krátkodobom horizonte, nie je možné porovnať stabilitu a poruchovosť stroja!

4: Nikdy nedovoľte, aby sa cena sa stal len základný faktor pre podnikanie spoločnosti marketing.

Rozšírte svoje vlastné marketingové nápady a postavenie vysokej kvality trhoch.

5: Leopard a mačka sú podobné, ale líšia v kvalite. Ak chcete leopard alebo mačka, budete mať konečné slovo, môžem poskytnúť. Len cena je iný!

Bezpečnostné opatrenia

1:zasielame tovar po mori do vašej základne seaport vo vašej Krajine(Ak nie import stroj skúsenosti,bude potrebné si nájsť maklér vám jasný ciel, nebudeme zodpovední za colné odbavenie)

2:Dovozného cla,daní a miestneho poplatky nie sú zahrnuté v cene, alebo doprava zdarma .Tieto poplatky sú kupujúceho responsibity.

3:Pls uistite sa, že môžete prejednanie pred objednávke, ak nie prejednanie pred termín, vaše Zvyky bude distroy tovaru, a budete musieť znášať všetky náklady spôsobené Colným odbavením dealy.

4: Ak chcete poslať kuriérom, ako je DHL, UPS, Fedex alebo EMS, pls poskytnúť nám svoj názov mesta, psč, aby sme mohli skontrolovať, ak dorazí, ak vzdialených oblastiach a koľko stojí.

5:sa Prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred vami, aby.

6: výška sadzobníka závisí od vašej miestnej národnej politiky. Ak máte špeciálne požiadavky, môžete nám povedať,

7:Pls skontrolujte všetky tovaru pozorne, ako sa prihlásite prijať balíček a správa sa k nám v priebehu jedného týždňa, ak nie sú všetky diely, straty alebo stroj problémy. Pls zobraziť podobné fotografie a videá.

8:Kvôli stroj je špeciálny produkt, veľké rozmery, ak prepravu späť, náklady na prepravu a dovozu dane bude veľmi vysoký, a tak sme sa nechcú Vrátiť, ale budeme nadobúdateľa, že to môže fungovať dobre. Počas záruky, môžeme zmeniť ste náhradné diely zadarmo (s Výnimkou spotrebných častí)

9: Ak potrebujete rýchle dodanie, prosím, poskytnite nám svoje mesto a psč ak chcete skontrolovať, náklady na dopravu pre vás, našich spolupracovala kuriér je DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, Založené na dodaciu adresu a náklady nášho výrobku. Budeme účtovať časť expedičný poplatok zodpovedajúcim spôsobom. Dúfam, že ste pochopili.

1: spokojnosť Zákazníka je dosť dôležité pre nás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás.

2: Ak nie sú žiadne problémy s nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme robiť naše úsilie pomôže vyriešiť problém.

Štítky: papier laserové gravírovanie, cnc router, kovové fiber laser 50w, 20w fiber laser, orthur cnc laser, 100w fiber laser, textílie laserový rezací stroj, cnc, engrav laser, laser rytec 40 w

Číslo Modelu 20W/30W
Označenie softvér Ezcad2
Názov produktu Fiber Laser Rytec Stroj
Spôsob chladenia vzduchové chladenie
Stroj Prevádzky Počítačové
stav Nové
Príkon 220V/50HZ 110V/60HZ
Gravírovanie Metóda laser
laserového výkonu 20W/30W
Optické maser Raycus
CNC alebo Nie cnc
Objektív 110/150/175/200/300mm
Názov Značky HAUSER
Vlnová dĺžka lasera 1064nm
Galvo zrkadlo ČÍNSKO-Galvo
Rezbárske materiály Kov
Systém Prevádzky Prostredie Windows XP / W7--32/64bits / W8--32/64bits

Napísať recenziu

Nové vlákno laserové značenie stroj 20w30w elektrické zdvíhanie kovových označenie stroj nehrdzavejúcej ocele laserové rytie stroj

Nové vlákno laserové značenie stroj 20w30w elektrické zdvíhanie kovových označenie stroj nehrdzavejúcej ocele laserové rytie stroj

Примечание: Эта машина отправляется только в Россию, Белоруссию, Казахстан, freeshipping, мы можем помочь покупателю выполнить таможенную очистку и

Súvisiace produkty