Clavicle Reťazca Náhrdelník Kolo Prívesok Titánové Ocele Ženy Krátky Náhrdelník Šperky LL@17

Novinka

€3.62

/ €5.03

Skladom

Clavicle Reťazca Náhrdelník Kolo Prívesok Titánové Ocele Ženy Krátky Náhrdelník Šperky LL@17 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia: Vlastnosti:

1. Veľkosť: Dĺžka 40 cm a 5 cm predĺženie reťaze, prívesok 1,5 cm.

2. Jednoduché a elegantné, okrúhly prívesok a calvicle reťazca dizajn , pridať viac elegancie a milosť, aby sa váš vzhľad.

3. Z titánu ocele, odolné, pevné, č vyblednutiu.

4. Skvelý darček pre ženy, priateľov, rodinu. Pre narodeniny, výročia, sviatky, promócie, Vianoce, Valentín, Deň matiek.

5. Tento náhrdelník je žiadne vyblednutiu, anti-alergie, trezor na pokožku, robí vyzerať viac očarujúce a atraktívne.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: náhrdelník

Materiál: Titán ocele zlatenie, č vyblednutiu, anti-alergie

Veľkosť: dĺžka reťazca 40+5 cm

Prívesok: 1,5 cm

Balenie Obsahuje: 1 x náhrdelník

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: keith, hrnček titanium, m8 x 25, bicykel titanium, riad titanium, vonkajšie titanium, sada titanium, sporák titanium, titánové šperky, tábor titanium

Kovy Typ ŽIADNE
Pohlavie ŽENY
Názov Značky luxfacigoo
Náhrdelník Typ Chokers Náhrdelníky
Tvar\vzor KOLO
Štýl Trendy
Reťazec Typu Had Reťazca
Príležitosti Angažovanosť
Materiál Kov
Druh Náhrdelník
Prívesok 1.5 cm
Číslo Modelu Náhrdelník
Veľkosť Chain Length 40+5cm

Napísať recenziu

Clavicle Reťazca Náhrdelník Kolo Prívesok Titánové Ocele Ženy Krátky Náhrdelník Šperky LL@17

Clavicle Reťazca Náhrdelník Kolo Prívesok Titánové Ocele Ženy Krátky Náhrdelník Šperky LL@17

Clavicle Reťazca Náhrdelník Kolo Prívesok Titánové Ocele Ženy Krátky Náhrdelník Šperky LL@17 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie. 2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek

Súvisiace produkty