200 ks biela farba black list korálky Abecedy Korálky Puzzle kocky korálky DIY Loom Pásma Náramky šperky 6 mm

Novinka

€5.22

Skladom

množstvo: 1 vrece=200pcs=4,99 dolárov, Vysoká kvalita materiál: plast veľkosť: o 6x6mm/0.23x0.23 palcov, farba: ako na obrázku zobrazené, zmiešané list.

Platby:

Po prijímať platby. Tovar vám bude dodávaný s 1 až 2 pracovných dní. Budeme vám e-mail v prípade položiek na sklade, pre diskusiu o účinné riešenia.

Doprava:

1) doprava Zdarma na celom svete(predávajúci zaplatil). Cez Hanke.sk Štandardná Doprava , e-paketové.

2) Ponuka urýchlilo dopravu( kupujúci zaplatil), cez EMS, DHL, FEDEX. Zvyčajne, o 3~7 dní dovolať.

Všetky objednávky dodávané s sledovacie číslo.

Snažíme sa čo najlepšie zabezpečiť rýchle služby. Avšak, ako nepriaznivým počasím, Čisté Obyčaje, Sviatky a pod dôvodu, niekedy nepredvídateľných oneskorenie môže nastať. Ak to bolo viac ako 35 dní od vašej úhrady dátum a nebolo doručené, kontaktujte nás okamžite, budeme pracovať rýchlo vyhľadajte položku a pomôcť ho vyriešiť.

Vrátenie a vrátenie peňazí:

Budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí. Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť. Tam je žiadny problém, po prijatie položky, oznámte nám. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť. Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné. Nákladné poslať späť a znovu odoslať by mal byť zaplatená kupujúcim. Aby položky a balík dobrom stave. Ak ste výrobky majú akékoľvek poškodenie alebo oneskorenie, prosím neotvárajte prípade, alebo nie zanechať Negatívne a Prírodná spätnú väzbu, nemôže vyriešiť všetky problémy .Ale len povedzte nám, budeme sa snažiť vyriešiť to.

Ak ste spokojní so svojím nákupom, úprimne dúfame, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú Väzbu a štyri 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu (DSR), ktoré sú životne dôležité pre rast našich malých podnikov.

Okrem toho, PROSÍM, NIE listy nám 1, 2, 3, alebo 4-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby. Budeme ocenia, ak nám 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu. Ďakujem.

Dropshipping:

Dodávame drop shipping services. Budeme posielať položky do svojich klientov, s sledovacie číslo priamo.

Drop shipping, aby sa nezahŕňa cena položky a našom obchode info. Dajte nám vedieť vaše objednávky je pokles lodnej dopravy.

Kontaktujte nás:

prosím, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť.

Štítky: kapela loom, zebra obrazová skladačka, loom gumy, zrastov loom, loom, guľôčky loom, loom dúha, korálky loom, loom perličkové náušnice, duchaplný obrazová skladačka

Druh Iné
Upozornenie 6+
Názov Značky Jujubetree
Číslo Modelu 6 mm
Certifikácia Čína certifikované (3C)
Tému Zvieratá & Príroda
Vekové Rozpätie Grownups

Napísať recenziu

200 ks biela farba black list korálky Abecedy Korálky Puzzle kocky korálky DIY Loom Pásma Náramky šperky 6 mm

200 ks biela farba black list korálky Abecedy Korálky Puzzle kocky korálky DIY Loom Pásma Náramky šperky 6 mm

množstvo: 1 vrece=200pcs=4,99 dolárov, Vysoká kvalita materiál: plast veľkosť: o 6x6mm/0.23x0.23 palcov, farba: ako na obrázku zobrazené, zmiešané list. Platby: Po prijímať platby. Tovar vám bude dodávaný s 1 až 2 pracovných dní.

Súvisiace produkty