PVC Kolieska 4pcs Kolieska Ťažkých Pneumatické kolieska Kolieska Žiadny Hluk Kolies JA55

Novinka

€26.91

/ €37.37

Skladom

PVC Kolieska 4pcs Kolieska Ťažkých Pneumatické kolieska Kolieska Žiadny Hluk Kolies JA55

Funkcia:

1. Presné guľôčkové ložiská v kolieska otočné a axel poskytnúť hladké a ľahké koľajové. Kolieska kolesá stolička vnútorné ložisko sú rýchle koľajových a povrch je elegantný,by uviaznuť tým, omrvinky,vlasy a piesok,ktorú by ste si radi plynulý a tichý pohyb.

2. Uzavreté s nekonečnú trvanlivosť a vysoká absorbcia nárazov. Tieto náhradné kolieska vám môže poskytnúť hladké a tiché koľajových bez spôsobenia akejkoľvek pískacie zvuky a garantované nie poškriabať alebo zanechať stopy na každom povrchu.

3. Otočným dual lock koliesko kit je definitly ideálnym riešením pre ľahké umiestnenie vašej oceľový stojan na všetky požadované oblasti. Dvojité blokovací mechanizmus zámky oboch volant a otočné ložisko v rovnakom čase, a nie prekĺznuť na všetko, čo je veľmi dôležité pre vašu bezpečnosť.

4. Podstavec kolieska sú široko používané pre množstvo aplikácií . Napríklad svetelné zariadenia, let prípadoch,zobrazenie /zariadenia pre výstavy, nákupné vozíky, ručného vozíka, pohyblivý nábytok vrátane príborníky, prepravky, stoličky, pod posteľou skladovanie, čistenie koše, koše na hračky, skrine,stojany,dollies atď.

Popis:

Názov: PVC kolieska

Hmotnosť: 283 g

Veľkosť: φ75mm*97mm

Farba: modrá

Materiál: PVC

Voľba 1:

4pcs x Univerzálne kolieska

Výber 2:

2 ks x Univerzálne kolieska

2 ks x Brzda kolieska

Výber 3:

4pcs x Brzda kolieska

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Hanke.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: Koliesko, penumatic ventil, kolieska vozíka, ricínový koliesko, 5 koliesko, 5 palcové koleso, otočné koliesko, Gumené Koliesko, košík koliesko, 360 koliesko

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Univerzálne kolieska
Názov Značky Furnishard

Napísať recenziu

PVC Kolieska 4pcs Kolieska Ťažkých Pneumatické kolieska Kolieska Žiadny Hluk Kolies JA55

PVC Kolieska 4pcs Kolieska Ťažkých Pneumatické kolieska Kolieska Žiadny Hluk Kolies JA55

PVC Kolieska 4pcs Kolieska Ťažkých Pneumatické kolieska Kolieska Žiadny Hluk Kolies JA55 Funkcia: 1. Presné guľôčkové ložiská v kolieska otočné a axel poskytnúť hladké a ľahké koľajové. Kolieska kolesá stolička vnútorné ložisko

Súvisiace produkty