Guyker 42mm Gitara Matica - Výška Zakrivené Nastaviteľné Bell Mosadzné Matice Nahradenie fo ST TL štýl Elektrická Gitara

Novinka

€10.46

Skladom

Guyker 42mm Gitara Nastaviteľné Bell Mosadznou Hlavicou - Výška Zahnutá pre Strat, Tele ST TL štýl Elektrická Gitara

Na Guyker 42mm Gitara Matica je skvelá možnosť nahradiť alebo inovovať maticu na váš 6 string akustické alebo elektrické gitary. Má zaoblené spodný a je pre-štrbinový pre rýchlu a jednoduchú inštaláciu.

F eature:

Vysoká hustota a s minimálnou pórovitosťou, že výnosy dobrá intonácia a jasnosť. Ľahký dizajn, vynikajúce vzhľad a jednoduché použitie. Veľkú výmenu orechov na vaše akustická gitara, elektrická gitara, a väčšina elektrické basové gitary. Vhodné pre Strat, Tele ST TL modely gitaru. Pre-štrbinový s reťazcom poloha drážky, aby rozmiestnenie a polohy vánok pri výkone final string slot podanie. Benfits:

Hľadá super svetlé skreslenie. Mosadz odolnejšie, a trvá dlhšie ako iné materiály. Mosadz dáva veľmi jedinečný tón, ktorý dostanete prekvapený. Rozmery:

Dĺžka: 42 mm, Cca. 1.65 palcový Hrúbka: 4,8 mm, Cca. 0,19 palca Hĺbka: 5.5 mm, Cca. 0.22 palcový prvý až posledný string: 35.5 mm, Cca. 1,4 palca Ďalšie Informácie:

Šírka: 42 mm Unmachined: Žiadny Nástroj: ST-Štýl Materiál: Mosadz

Informácie O Zákazníkoch

1.Fotografie produktov do siedmich dní po odoslaní sa, prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Naše výrobky sú nové produkty, tam bude pracovať personál, množstvo a kvalita pred odoslaním, prosím zákazníkov v pohode.

2.Položky sú dodávané prostredníctvom EMS. osloviť väčšinu krajín v rámci 7 do 15 pracovných dní. To je pre USA. KANADA. AUSTRÁLIA. . Pre ostatné krajiny. môže to mať viac času, aby sa dospelo.

3.Package--balíka. naša spoločnosť bude mať metódou štandardizovaných balenie. zvyčajne. počas prepravy je veľmi silný.

4.Kladieme veľký dôraz na každý jeden z vašich spravodlivé hodnotenie, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dať chválu, podporujú nás, boli by sme veľmi vďační. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, komunikovať s nami, verím, že akékoľvek rozumné problémy sme mohli rýchlo vyriešiť, prosím, neponáhľajte sa, aby nám zlé recenzie.

5.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: most guyker, pre gitaru matica, nastaviteľné matica gitara, tl telo dreva, elektrická gitara st, metalické gitara matica, gitara ibanez, mosadz gitara, stewmac gitara matica súbory, bass trám prút

Druh matica
Názov Značky guyker
Číslo Modelu matica

Napísať recenziu

Guyker 42mm Gitara Matica - Výška Zakrivené Nastaviteľné Bell Mosadzné Matice Nahradenie fo ST TL štýl Elektrická Gitara

Guyker 42mm Gitara Matica - Výška Zakrivené Nastaviteľné Bell Mosadzné Matice Nahradenie fo ST TL štýl Elektrická Gitara

Guyker 42mm Gitara Nastaviteľné Bell Mosadznou Hlavicou - Výška Zahnutá pre Strat, Tele ST TL štýl Elektrická Gitara Na Guyker 42mm Gitara Matica je skvelá možnosť nahradiť alebo inovovať maticu na váš 6 string akustické alebo elektrické

Súvisiace produkty