Cardot Diaľkový Štart Zastavenia Vozidla Štart Stop Tlačidlo

Novinka

€10.44

Skladom

Odporúčané Produkty

s rôznymi funkciami a inštalácia

Naše hrať a zapojte canbus má nielen Ford a Toyota modely, ale aj Mazda.

Sledujte smart auto tlačidlo auto alarm produkt je univerzálny, dotykový LCD displej mobilného telefónu, ovládanie je tiež univerzálny, vhodný pre všetky produkty bez tlačidlo štart. Máme veľa hrať a zapojte canbus produkty, ktoré tu nie sú uvedené. Ak sa model výrobku nie je uvedené vyššie, prosím, kontaktujte nás a my vám odporučiť správny produkt pre vás.

Video Popis

O nás

Nájsť Sú Vaše Obľúbené Jeden

Kontaktujte nás a pošlite nám produktov, ktoré chcete, dáme vám viac informácií o produktoch chcete

Doprava oznámenie

Ak chcete rýchlo poštovné , pls vybrať, DHL,zvyčajne dodacia lehota je do 5-15days, ak sa rozhodnete post mailovej služby,zvyčajne dodacia lehota je do 60-120days,niekedy je rýchle,niekedy je to pomalé,pls trpezlivo čakať, dostanete nákladu ,ak sa stane vrátiť nákladu bez prechodu bezpečnosti Leteckej dopravy ,pls nebojte sa,ja vám znovu cargo opäť po súhlasíte alebo vrátenie peňazí vás .alebo môžete pridať niektoré lodné náklady na odoslanie cargo opäť rýchlu prepravu spôsobom.

Pozornosť

Vážení zákazníci , keď sa dostanete nákladu , ak ste spokojný s našim výrobkom, vážime si vás, aby nás 5 štart spätnú väzbu . ak nie ste spokojný s našim výrobkom, alebo potrebujete pomoc alebo máte akékoľvek otázky o našich produktoch,pls kontaktujte nás ,pomôžeme vám vyriešiť problém a pokúsiť všetko úsilie, aby ste spokojný . vítame vysoké nároky zákazníkov na kvalitu ,sme tiež vysoko kvalitné predávajúceho . prosím neotvárajte spor, alebo opustiť zlé spätnú väzbu, bez akejkoľvek komunikácie s nami , ide o vzájomnom.

Mnoho Typov Štart Tlačidlá Sú k Dispozícii.

Tam je vždy ten, ktorý sa vám páči.

Vyššie štart tlačidlá môžu byť zhodné s našimi nasledujúce série výrobkov.

V rovnakom čase, štart panel niektoré modely môžu byť aj uzavreté. Produkty Popis Názov Produktu Model Č. Podpora Funkcií Modelov Výhodou štart stop tlačidlo SB-03 push start stop motora univerzálny auto kvality dosiahne pôvodný automobilky proces Toto tlačidlo štart môže pracovať s produktmi v súčasnosti predávané cardot. Ak chcete použiť toto tlačidlo, prosím, kontaktujte nás.

Spoločnosť pevnosť

Štítky: tlačidlo štart, štart stop, kľúčové menej vstup, štart, alarm štart stop, štart stop cardot 2020 4g, push start toyota, bosh, tlačidlom štart stop toyota, remot štart

Pôvod CN(Pôvodu)
farba čierna
Diaľkovo Ovládané No
Typ Diaľkové Ovládanie Bez LCD, Diaľkové Ovládanie
Druh Anti-Theft Prístroja, One-Way
Názov produktu Štart Stop Tlačidlo
Certifikácia ROHS
Kľúčové slová push start stop motora
Materiál ABS Plast + Kov
Certifikát CE, ROHS
Názov Značky cardot
Funkcia zapaĺovania motora

Napísať recenziu

Cardot Diaľkový Štart Zastavenia Vozidla Štart Stop Tlačidlo

Cardot Diaľkový Štart Zastavenia Vozidla Štart Stop Tlačidlo

Odporúčané Produkty s rôznymi funkciami a inštalácia Naše hrať a zapojte canbus má nielen Ford a Toyota modely, ale aj Mazda. Sledujte smart auto tlačidlo auto alarm produkt je univerzálny, dotykový LCD displej mobilného telefónu,

Súvisiace produkty