Podvodná 45m Nepremokavé Ochranného krytu Prípade Pre Xiao Yi 2 4k Akciu, Fotoaparát

Novinka

€2.79

/ €4.00

Skladom

24019

Funkcie:

1.materiál: Vysoko transparentný materiál môže udržať dobrú fotku streľba,poskytujú maximálnu ostrosť obrazu.

2.45 m vodotesný: 45m nahradenie vodotesné púzdro chráni fotoaparát pred poškodením pod vodou. Tiež ponúka extra ochranu pred prachom, škrabancami a otrasy.

3.ľahko otvoriť alebo vypnúť svoj fotoaparát: S veľkou tlačidlo,môžete ľahko otvoriť alebo z fotoaparátu vaše ruky pohodlnejšie.

4.Skvelé pre: šnorchlovanie, potápanie, surfovanie, wakeboarding a iné hlboké vody činnosť.

5.Trvanlivé: nepremokavé shell Vyrobené z materiálu s vysokou tuhosťou, Anti-surf tlak neovplyvní váš pohyb a fotografický efekt.

Popis:

1.Shell telo prijíma dovezené vysoko priehľadný akrylový materiál plexisklo, a cez profesionálny dizajn a výroba, sa oplatí viac pozornosti na kvalitu produktov pod kontrolu hmotnosť výrobku. To vydrží silný tlak 45 metrov pod vodou, bez deformácie. A vysoká odolnosť voči teplotám 80 stupňov Celzia, nízka teplotná odolnosť mínus 30 stupňov Celzia. Či už je to každodenný prachotesný alebo drop-dôkaz profesionálne fotografovanie.

2. Či už je to podmorské chytanie rýb, alebo používať bežné ochranné prípade môže veľmi obnoviť prirodzené svetlo a farby.

Špecifikácia:

Materiál:Akryl

Farba:čierna,biela

Veľkosť: 100*100*50mm

Balík Obsahuje:

1x Vodotesné puzdro

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: xiao yi 4k vody dome, xiaomy yi akcia fotoaparát prípade, bicykel cam, mijia, dslr prípade pevného brašna, fairiland rybárske fotoaparát, pôvodné bývanie pre česť 9, fotoaparát monitor rybolov, nepremokavé xiao yi, yi ak akčné kamery

Názov Značky ACEHE
Druh Nepremokavé Plášte
Číslo Modelu pre Xiao Yi 2 4K Akciu, Fotoaparát
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky gopro

Napísať recenziu

Podvodná 45m Nepremokavé Ochranného krytu Prípade Pre Xiao Yi 2 4k Akciu, Fotoaparát

Podvodná 45m Nepremokavé Ochranného krytu Prípade Pre Xiao Yi 2 4k Akciu, Fotoaparát

24019 Funkcie: 1.materiál: Vysoko transparentný materiál môže udržať dobrú fotku streľba,poskytujú maximálnu ostrosť obrazu. 2.45 m vodotesný: 45m nahradenie vodotesné púzdro chráni fotoaparát pred poškodením pod vodou.

Súvisiace produkty