NOVÉ Módne 24LEDs Svetlá Fitness Kruhu Farebné LED Fitness, chudnutie, Kruh Pre Tanečná Show Výkon

Novinka

€20.32

/ €36.95

Skladom

NOVÉ Módne 24LEDs Svetlá Fitness Kruhu Farebné LED Fitness, chudnutie, Kruh pre Tanečná Show Popis Výkonu:

Funkcie:

1. LED farby Fitness hoop dispozícii 24 led svetlá, strobovanie v rôznych vzoroch blikajúce, ktoré ukazujú rôzne svetlé farby, takže tanečné obruče, ako je lietanie dúha vo vzduchu.

2. Osvetlenie a farba tohto svetla do tanca hoop sú mierne svetlé, nie odlesky a nie príliš tmavý. Vysoká pevnosť HDPE trubky robí obruč, veľmi trvanlivé, nemusíte sa obávať, že sa zlomil, ak to padá na zem.

3. Tento šport hoop môže chrániť váš pás od zrania, je odolná a aj ťažké prelomiť. Vhodné pre skladovanie, ľahko sa prenáša, je vhodný pre turistov.

4. Skvelý spôsob, ako získať alebo udržať sa fit, spáliť kalórie a tón alebo schudnúť, alebo ako skvelý spôsob, ako sa baviť v interiéri alebo vonku.

5. Unikátne LED farebný svetelný dizajn cítite ako dúha po otočení obruče, ktoré je tiež veľmi vhodný pre fázu výkon. Ideálny pre tanečné show, výkon, cvičenie, fitness, chudnutie, zábava.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: Farebné LED Osvetlenie Fitness Kruh

Materiál: PE + LED svetelné pásy

LED svetlá: 24 rýchlo blikajúce LED svetlá

Priemer: 90 cm

Batéria: 2 x AA batérie(nie je súčasťou balenia) balenie Obsahuje:

1 x Farebný LED Svetlá Fitness Kruh

Štítky: fitness hoop deti, patch slim, diaľkové ovládanie pre prstencové lampa, Slim, rada tanec, pro fitness hoop, vyváženie hmotnosti fitness, turnboard, led o-krúžok, fitness vybavenie hmotnosť

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Iné
Názov Značky Silný-Toyers
Funkcia Fitness
Vek Univerzálny
Oddelenie Meno ŽENY
Číslo Modelu Fitness Kruh

Napísať recenziu

NOVÉ Módne 24LEDs Svetlá Fitness Kruhu Farebné LED Fitness, chudnutie, Kruh Pre Tanečná Show Výkon

NOVÉ Módne 24LEDs Svetlá Fitness Kruhu Farebné LED Fitness, chudnutie, Kruh Pre Tanečná Show Výkon

NOVÉ Módne 24LEDs Svetlá Fitness Kruhu Farebné LED Fitness, chudnutie, Kruh pre Tanečná Show Popis Výkonu: Funkcie: 1. LED farby Fitness hoop dispozícii 24 led svetlá, strobovanie v rôznych vzoroch blikajúce, ktoré ukazujú rôzne svetlé

Súvisiace produkty