LTWHOME Hrubé Pena Filter vhodný pre AquaOne Aqua Jeden AQUIS 700/750 a 500/550

Novinka

€6.12

Skladom

Popis - Cca veľkosť: 17 x 17 x 2 cm. - Vlastné navrhnuté a vyrobené pre AquaOne Aqua Jeden AQUIS 700/750 a 500/550 filtračné systémy. - Poskytuje efektívny prietok vody s menej upchávaniu pre dlhotrvajúce filtrácie. - Zvyšuje biologickú filtráciu. - Kompatibilné na hrubozrnné filtračné pad však nie originál, ale vysoká kvalita a vyrobené s rovnakou materiálov porovnať s originálnou. Balenie Patria 2,6,12pcs filter podložky pre váš výber. Viac si kúpiť lepšiu cenu dostanete! Shippment 1. Skvelé sklade, dostupnosť a rýchle odoslanie, sú našou hlavnou činnosťou. Chceli by sme, aby všetko úsilie, aby proces každej objednávky do 2 pracovných dní po prijatí platby a pošleme príslušné sledovacie číslo potom, čo zásielky. 2. Dopravca a Dodacie lehoty: - EMS(international Express Mail Service) zvyčajne trvá asi 5-8 pracovných dní, čo závisí od krajiny doručené. - Čína Príspevok Air Mail:pre Ázia,Západná Euro,Severná Amerika trvá 9-20 pracovných dní,Južná Amerika,Stredný Východ,Východná Euro, Afrika trvá asi 15 až 30 pracovných dní. Poznámky:Ak nechcete prijímať položky počas tohto obdobia, alebo máte nejaké problémy, prosím, láskavo kontaktujte nás v prvom rade. Budeme určite riešiť to pre vás.Môžete si byť istí, že by sme poslať každej objednávke bez ohľadu na to veľké alebo malé, ako rýchlejšie, ako sme mohli. 3.Dovozného cla, daní a iných súvisiacich colné poplatky nie sú zahrnuté, zákazníci majú mať všetky tieto extra poplatky, ak došlo. Zákaznícky Servis a spätná Väzba 1 .Sme čestní predávajúcemu, ak máte akékoľvek problémy, kontaktujte nás prosím najprv e-mailom. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vypracovali problémy s vami. 2. Spokojnosť zákazníkov je našou prioritou, prosím, láskavo nechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s týmto položky a našich služieb. Ak nie, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu. Vďaka! Poznámky Pre hromadnú objednávku, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sa musíme ponúknuť priaznivú cenu pre vás. Ďakujem za pohľad a šťastný ponúkania cien! Poď Späť!

Štítky: podpätky s kovovou kvet, akvárium peny, hrubé pena, Filter, aqua excel, ca6903, na hrubozrnné filtračné peny, filtrovanie vody, čistenie vody, filter peny

Čistá Hmotnosť 9.74 g/pc
Použitie Filtre A Príslušenstvo
farba modrá
Názov Značky LTWHOME
Druh ryby
Číslo Modelu A0700
Vhodné Pre AquaOne Aqua Jeden AQUIS 700/750 500/550

Napísať recenziu

LTWHOME Hrubé Pena Filter vhodný pre AquaOne Aqua Jeden AQUIS 700/750 a 500/550

LTWHOME Hrubé Pena Filter vhodný pre AquaOne Aqua Jeden AQUIS 700/750 a 500/550

Popis - Cca veľkosť: 17 x 17 x 2 cm. - Vlastné navrhnuté a vyrobené pre AquaOne Aqua Jeden AQUIS 700/750 a 500/550 filtračné systémy. - Poskytuje efektívny prietok vody s menej upchávaniu pre dlhotrvajúce filtrácie. - Zvyšuje biologickú filtráciu.

Súvisiace produkty