BULLCAPTAIN Mužov Crossbody Taška Kože Hrudníka Ramenní Taška Hnedá Peňaženka Vodotesný, Anti-Theft Cestovať Pešo

Novinka

€19.39

/ €21.55

Skladom

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Tento malý šatka batoh je vyrobený vysoko kvalitnej vody, odolná koža. Hlavných oddelení a 2 vnútorné vrecká môže dokonale prispôsobiť váš iPad Mini, kindle malé notebooky, mobil atď. Batoh je nastaviteľné ramenný popruh vám môže pomôcť nosiť pohodlne. Toto je odolný, univerzálny a ľahký batoh, ktorý je skvelé pre každodenné činnosti.

100% KOŽA: messenger kožená taška je vyrobená z vysoko kvalitného full-grain kože, ktorá je mäkké ,trvanlivé a odolné proti vode. Elegantný a elegantné mercerized textílie podšívka chráni výrobky dobre. Tento hrudníka taška je mini batoh, ale to je skvelý veľkosť vziať na výlet alebo nákupy. Vak môže byť buď vykonáva s D krúžok alebo nastaviteľné ramenný popruh.

VIAC úložných ÚČEL KOŽENÁ TAŠKA: čistý pracky puzdro je ideálne pre slnečné okuliare,dáždniky. Predné & Zadné vrecká na zips sú skvelé pre rôzne drobnosti.

NEVYVÁŽENOSŤ BATOH na SEBE ŠTÝLY: Túto kabelku batoh je 3 spôsob vak, môžete ho nosiť v každom prípade vám páči, ako hrudníka taška/ taška cez rameno / crossbody taška. Je to bezpečné , štýlové, praktické, ľahké a pohodlné.

ŠTÝLOVÝ & VŠESTRANNÝ DIZAJN:Tašky sú vysokovýkonný viacúčelový tašky, ktoré spĺňajú viacero rolí. Je ideálna na prechádzky/cestovanie/cykloturistika/turistika/múzeá/parky a každodenné používanie. Tiež je to skvelý darček pre každého.

Veľkosť: 30.0 cm x 15.0 cm x 8.0 cm

Materiál: koža

Hmotnosť: cca. 18oz (520g)

Farba: hnedá

Vnútorná Štruktúra:

1x hlavné vrecko na zips priestranný priestor s 1 vnútorné vrecko na zips a 1 vnútorný list-v vrecko pre mobilné telefóny, peňaženky ,kníh Kindle, iPad(Až 9,7 palca.

1x jednoduché-list-v vrecko s slúchadlový kábel otvor & čistý pracky o 8 palcový hlboké na slnečné okuliare v prípade, fľaše a slnečníky.

Externé Štruktúry:

1xzippered vrecko v prednej klapka pre vstupenky, cestovné pasy alebo 3,5 palcový peňaženky & držiteľa karty.

Balenie Obsahuje:

1 x Šatka Batoh

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bullcaptain mini taška, mini móda, kabelky pre deti, typická mužov, kožené peňaženky, bullcaptain originálne kožené peňaženky, taška hnedá, western peňaženky mužov, značka crossbody taška, jelly kremíka mince kabelku, bunda peňaženky mužov, taška mužov cestovanie

Názov Značky BULLCAPTAIN
Príležitosti Univerzálny
Pohlavie MUŽI
Kabelky Typ Kapsičky
Exteriér ŽIADNE
Štýl Móda
Uzavretie Typ na zips
Hlavný Materiál PU
Tvrdosť MÄKKÉ
Pôvod CN(Pôvodu)
Obkladový Materiál ŽIADNE
Číslo Modelu ikona
Počet Rukoväte/Popruhy ŽIADNE
Vzor Typ Pevné
Tvar Spojka

Napísať recenziu

BULLCAPTAIN Mužov Crossbody Taška Kože Hrudníka Ramenní Taška Hnedá Peňaženka Vodotesný, Anti-Theft Cestovať Pešo

BULLCAPTAIN Mužov Crossbody Taška Kože Hrudníka Ramenní Taška Hnedá Peňaženka Vodotesný, Anti-Theft Cestovať Pešo

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float:

Súvisiace produkty