Nový Príchod Vysoko Kvalitný Moderný Zebra Žalúzie Rollor Nevidiacich Opony Pol Blackout Závesy Zákazku W100cmxH100cm

Novinka

€23.11

/ €25.96

Skladom

Ako objednať

Vážený zákazník, ak sa vám páči náš zebra žalúzie/rolety/nepremokavé rolety a chcete umiestniť objednávky, pls nechajte to na prvý, ďakujeme! Krok č . 1. Opatrenie vaše windows veľkosť ako obrázok zobrazuje belows:

Krok 2 . Povedzte našom obchode, ktorý chcete nainštalovať vo vnútri(stropná montáž) alebo mimo nainštalovať(wall mount) ako obraz zobrazený belows:

Pls Poznámka:

Ak sa rozhodnete nainštalovať vo vnútri ,budeme odpočítať 1 cm na okno široké(ceilling mount) , tak, aby naše žalúzie môžu sa zmestili vaše rámu okna !!!

Ak sa rozhodnete mimo nainštalovať ,budeme zvyšovať 5-10 cm na okno široké(wall mount) a zvýšiť 20 cm na výšku, že naše žalúzie môžu sa zmestili vaše rámu okna !!!

Krok 3. Potom môžete urobiť, aby po povedzte nám svoje zebra žalúzie posledné veľkosti na obrázku je znázornené nižšie, ale neplatí poradie prvý,pretože sme sa nastavenie ceny pre vás aby ste platiaci objednávky.

Dôležité Upozornenie: Naša minimálna objednávka: 3 štvorcových metrov, zebra, žalúzie maximálna šírka 200 CM. Cena obsahuje všetky montážne príslušenstvo, je potrebné nainštalovať iba keď dostal,náš obchod vám posielame nainštalovať pokyn. Budeme loď do Číny Príspevok a hodnota 12 eur-20 eur za balíček,ale Čína Post max šírka 145 cm,ak rolety, šírka cez 145 cm,môžeme loď prostredníctvom UPS, Fedex,môžete ju dostane o 10 dní od úhrady, si vyhradzujeme právo vyberať najlepšie kuriérskou službou pre vašu oblasť. upozorňujeme na vzdialenej oblasti, kuriér bude účtovať $30 za doručenie. A cena nezahŕňa clo sadzobníka mimo Číny.

Štítky: slepý, uaz žalúzie, krátke malé opony, slepé okno, motorizované zamknutom, dekor opony korálky, držiak valca, zomrie záclony, zamknutom tkané, stor zebra opony

Veľkosť Hárka Úzke Čepeľ
vzor Vertikálne
Číslo Modelu zebra žalúzie
Platné Okna Zadajte Francúzske Okno
Formát Guľôčky Lano
Materiál Polyester
Typ Inštalácie Vonkajšie Inštalácie
Technika Plochá doska
Štýl Rollor Žalúzie
Druh Roller Odtiene
Otváranie a Zatváranie Metóda Nižšie Otvorené
Názov Značky DIHIN DOMOV

Napísať recenziu

Nový Príchod Vysoko Kvalitný Moderný Zebra Žalúzie Rollor Nevidiacich Opony Pol Blackout Závesy Zákazku W100cmxH100cm

Nový Príchod Vysoko Kvalitný Moderný Zebra Žalúzie Rollor Nevidiacich Opony Pol Blackout Závesy Zákazku W100cmxH100cm

Ako objednať Vážený zákazník, ak sa vám páči náš zebra žalúzie/rolety/nepremokavé rolety a chcete umiestniť objednávky, pls nechajte to na prvý, ďakujeme! Krok č . 1. Opatrenie vaše windows veľkosť ako obrázok zobrazuje belows: Krok

Súvisiace produkty