Elektrické Anti Chrápanie Prevencie Elektronické Zariadenie Sleep Prestať Chrápať Pomoci Zátka

Novinka

€6.23

/ €9.03

Skladom

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

1.Tento chrápanie riešenie anti chrápanie zariadenia zastaviť chrápanie chrápať zátka najlepšie prevzdušňovacie čistička vzduchu nos nosové otvory dilator môže dať si dobrý nočný spánok.

2.Jednoducho vložte otvor do nosnej dierky, a to bude fungovať, nie je potrebné pre dlhý zoznam smerov a jednoduché, aby sa,Jemná, hladká a humanized dizajn, ktorý trvá trochu času, aby si accustom.

3.Nabíjateľná,vyrobené zo silikónového materiálu, bez zápachu, veľmi mäkké a pohodlné pre rôzne veľkosti nosový priechod, vedecky navrhnutý tak, aby maximalizovať prúdenie vzduchu cez nosový priechod a účinne zmierniť chrápanie.

4.Vstavaný micro-dúchadlá sú úplne obsiahnuté v anti-chrápanie zariadenia, takže nie je potreba externého vzduchu hadice, tak to môže oslobodiť z hadice a káble. Vstavaný PM2.5 čistička vzduchu, čistenie vzduchu a umožňuje ľahšie dýchať.

Špecifikácie:

Typ: Chrápanie stroj

Farba: Modrá/Zelená/Biela

Materiál: ABS+Silikónové

Veľkosť: 60*35.2*39 mm/2.34x1.38x1.53inch

Funkcie:

1.Vhodné pre chrápanie alebo dyspnea počas spánku a obvyklé úst-otvorenie režimu spánku

2.Pre mužov a ženy

3.Zastaviť Chrápanie + dýchanie

Package zahrnuté:

1 * Chrápanie stroj

1 * Box

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: chrápať zátka, vankúš chrápať, maska spánku, roztomilý chrápať zátka, bose spánku puky, prst srd, pomoc spánku, mravec chrápanie, anti chrápať, chrápať hodinky

Druh Anti Chrápať, Spona Na Nos
Pracovný Mód Auto
Názov Značky HNKMP

Napísať recenziu

Elektrické Anti Chrápanie Prevencie Elektronické Zariadenie Sleep Prestať Chrápať Pomoci Zátka

Elektrické Anti Chrápanie Prevencie Elektronické Zariadenie Sleep Prestať Chrápať Pomoci Zátka

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. 1.Tento chrápanie riešenie anti chrápanie zariadenia zastaviť chrápanie chrápať zátka najlepšie prevzdušňovacie čistička vzduchu nos nosové otvory dilator môže dať si dobrý nočný spánok. 2.Jednoducho

Súvisiace produkty