LCD Sceen Pre Iphone SE Pre iphone 5Se a1723 a1662 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž pantalla Náhradné displej +darček

Novinka

€10.45

Skladom

LCD Sceen Pre Iphone SE Pre iphone 5Se a1723 a1662 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž pantalla Náhradné displej +darček

Teplé Tipy :

1. Pred montážou: Prosím, otestovanie funkčnosti prvé pred inštaláciou.

Suché testovanie je potrebné pred plne inštaláciou náhradného dielu. Zlyhanie na suché test pred inštaláciou vonku zruší všetky záruky.

Buďte opatrní:flex kábel obrazovka je veľmi citlivá a je ľahko poškodiť. Manipulujte opatrne. 2. Žiadne pokyny pre tento záznam. To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne skúsenosti vôbec. Prosím, musíte hľadať video o nahradiť LCD z Youtube naučiť, ako to urobiť. S pozdravom:https://www.ifixit.com/Zariadenia/Telefón 3. Odporúčame Odbornú Montáž: Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané. Nebudeme niesť zodpovednosť za akékoľvek škody na váš mobil/mobilnom telefóne, ktorý vám môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov. Platby

1. Všetky kreditné karty a Western union, TT, Bankový Prevod, Moneybookers sú prijaté za Bezpečné ESCROW.

2. Ak máte akékoľvek platby problém, neváhajte a ihneď nás kontaktujte.

Zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. Objednávky budú expedované do 24 Pracovných Hodín po platba potvrdená.(Budeme vás informovať hneď, keď svoje zakúpené výrobky alebo farby nie sú k dispozícii)

2. Všetky položky môžu byť dodané DHL, EMS, FEDEX, Hanke.sk Premium Doprava, Hanke.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok a Singapure Post a tak s Sledovacie Číslo pre kontrolu parcely stav online. Kontaktujte nás, ak ste nedostali váš tovar v lehote 35 dní od zaplatenia.

3. Pozemok loď na zaplatenie Cieľovú Adresu Len!!!(A to najmä pre Pokles užívateľov)

4. Upozornenie!! Extra poplatky za doručenie musieť byť účtovaná, ak Cieľová Adresa je na Diaľkové Areasrsquo Zoznamu, prosím, láskavo pochopiť.

Cla A Colných

1. V dôsledku Medzinárodnej Obchodnej Politiky a Tenké Okraje, prosím, všimnite si, že nie sme zodpovední za akékoľvek prípadné povinnosti/miestnu daň, alebo do iného colného súvisiacich poplatkov.

2. Nemáme ŽIADNU POVINNOSŤ, ak ste DONrsquoT robiť colné odbavenie v čase.

Záručné Podmienky

1. Všetky produkty 3 Mesiacov Záruka, 100% Zbrusu Nový a Prísne Testované pred zásielky. Prosím, informujte nás DO 7 DNÍ po obdržaní zásielky, ak ste spokojní s našimi výrobkami(Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené), potom budeme ponúkať Výmenu alebo Vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú opísané.

2. Ak položka je vo vašom vlastníctve VIAC AKO 7 Dní, považuje sa to POUŽÍVA/Second-hand. LEN budeme ponúkať službu VÝMENY po sme si svoje vrátiť položku.

Výmena/Výmena:

Akceptujeme exchange/nahradiť položku do 7 dni, keď sa kupujúci dostane tovar. Kupujúci by mal platiť návrat poštovné náklady všetky nežiaduce produkty a mali by sa vrátiť späť v nové, nepoužité a odinštalovať stave do 30 dní od nákupu. Žiadne výnimky.

Upozornenie:

1. Väčšina našich položky majú špeciálne pečiatky na každý z nich. Prosím donrsquot utrite ju. Máme profesionálnych pracovníkov s cieľom posúdiť, či produktov je naša. Položka bolo zistené, že naši budú nie byť vymenené alebo nahradené a my vám nemôže dovoliť poslať ho späť k vám.

2. Snažte sa udržať pôvodnom obale, ak potrebujete vymeniť výrobok. Pomocou krabice vráťte ho, ak sa pôvodný obal je poškodený. Vrátenie peňazí alebo Výmenu budú k dispozícii pre tých, drvený produkty, ku ktorým došlo počas prepravy.

3. Sme nebude poskytovať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, že položka dostali sme boli nainštalované(vrátane výrobkov prilepili s lepidlá), takže sa uistite, že tam nie je žiadny vzhľad rozbitiu a funkcia problémy s inštaláciou.

Spätná Väzba/Kupon

1. Budeme cenený pre svoje 5-Hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu na podporu nás neustále zlepšovať naše výrobky. Všetky e-maily budú odpovedali do 1 pracovného dňa, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašej transakcie, tak prosím donrsquot opustiť žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie.

2. Viac OBJEDNÁVKA Viac ZĽAVU. Zľava bude poskytnutá v Ďalšej objednávke.

Štítky: microsoft lumi 430 dotykový displej, drôt iphone displej, film displej iphone se, yeesite iphone 5s, displej lcd, displej mi9t, sine obrazovky iphone, latercase iphone se2020, telefón samsung, iphon se lcd

Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Položka Stav Nové
Názov Značky raisemeup
Darčeky Zadarmo Opravy tools/TPU veci/Screen protector film
Rozlíšenie Displeja 1334x750
Dodacia Lehota do 24 hodín po zaplatení
Kontrola Kvality 100% Test Prísne po Jednom
Kvalita AAAA
Kompatibilné Značky Apple iPhone
Číslo Modelu pre iphone SE/5S lcd displej
Displej > 3"
Kompatibilný Model iPhone iPhone 5s
LCD Auta Áno
Colo Black & White
Názov Položky lcd displej pre iphone

Napísať recenziu

LCD Sceen Pre Iphone SE Pre iphone 5Se a1723 a1662 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž pantalla Náhradné displej +darček

LCD Sceen Pre Iphone SE Pre iphone 5Se a1723 a1662 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž pantalla Náhradné displej +darček

LCD Sceen Pre Iphone SE Pre iphone 5Se a1723 a1662 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž pantalla Náhradné displej +darček Teplé Tipy : 1. Pred montážou: Prosím, otestovanie funkčnosti prvé pred inštaláciou. Suché

Súvisiace produkty