Ultra Tenké Bezdrôtové Nabíjanie Pad 10W Bezdrôtový Nabíjací Stojan Prenosné 4-v-1 Stanica pre iWatch Airpods iPhone

Novinka

€6.59

/ €14.02

Skladom

Prenosné 10W Qi Bezdrôtový Nabíjací Stojan 4-v-1 Rýchly Výkon Dock Stanica pre iWatch Airpods iPhone

Funkcia:

1. 4-v-1 Bezdrôtovú Nabíjačku Stánok: Toto je multi-funkčné nabíjací stojan. Jeho iPhone / Typ-C / Micro rozhrania kompatibilného s takmer pre všetky mobilné zariadenia, ako na iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, a nabíjací dock môže byť voľne otáčať 360 stupňov. Na nabíjanie 4 zariadenia naraz, na QC2.0 / 3.0 adaptér je potrebný.

2. Univerzálny Kompatibilita: Vhodné pre iWatch série 4/3/2/1, Airpods a iPhone Xs/Xs Max/Xr/X/8 A/8 a/Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10/S10 Plus/S9/S9 Plus/S8/S8 Plus / S7 / S7 Edge / S6 Okraji Plus.

3. Rozšírené Poplatok: nabíjacej stanice prijíma najmodernejšie automatické ovládanie technológia. Vstavané ochranné opatrenia môže zabrániť preplatok, nadprúdu a prepäťová ochrana, regulácia teploty, a zahraničného orgánu detekcie. Chrániť vaše batériu z predraženia škody.

4. Stabilná Kvalita: Inovatívny silikónový materiál, sa nepoškriabe pre iPhone / iWatch / Airpods, nebude blokovať obrazovke alebo hrany. Dokonale zdobiť vaše spálňa, pracovňa, hala, recepcia.

5. Jednoduchá Inštalácia: Stačí nainštalovať pôvodné pre iWatch nabíjačku do stojana, a potom môžete ho použiť ako nabíjací stojan, pretože to je s iným vstavaný konektor. Skryť dlho zbytočné káble, aby sa na stôl alebo nočný stolík v poriadku.

Špecifikácia:

Vstupné: DC5V-3A, 9V-1.8 A

Nabíjačka Výstup: DC 5V-1,5 A

Bezdrôtová Nabíjačka Výkon: 10W

USB Dĺžka Kábla: 1,2 m/3.94 ft

Veľkosť produktu: 248 X 100 X 55mm/9.76 X 3.94 X 2.17"

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Bezdrôtová Nabíjačka

1 X USB Kábel

1 X Manuál

Platby:

Rýchle Lodnej Dopravy:

Štítky: husa vzduchu struky, buidin ploche bezdrôtová nabíjačka, čipky vzduchu struky, desktop bezdrôtovú nabíjačku teleons, reproduktor bezdrôtovú nabíjačku na iphone 7, desktop nabíjačka, bezdrôtové, struky vzduchu, kábel vzduchu struky, desktop štýl bezdrôtová nabíjačka, invisable bezdrôtovú nabíjačku na iphone xr

Výstupné Rozhrania Typ C
Číslo Modelu Telefón Nabíjačky
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Plochu
Max. Výstupný Výkon 10W
Názov Značky VODOOL
GaN No
Certifikácie Kvality ce

Napísať recenziu

Ultra Tenké Bezdrôtové Nabíjanie Pad 10W Bezdrôtový Nabíjací Stojan Prenosné 4-v-1 Stanica pre iWatch Airpods iPhone

Ultra Tenké Bezdrôtové Nabíjanie Pad 10W Bezdrôtový Nabíjací Stojan Prenosné 4-v-1 Stanica pre iWatch Airpods iPhone

Prenosné 10W Qi Bezdrôtový Nabíjací Stojan 4-v-1 Rýchly Výkon Dock Stanica pre iWatch Airpods iPhone Funkcia: 1. 4-v-1 Bezdrôtovú Nabíjačku Stánok: Toto je multi-funkčné nabíjací stojan. Jeho iPhone / Typ-C / Micro rozhrania kompatibilného

Súvisiace produkty