MagicKit Pre BMW Série 5 F10 F11 M Športový Výkon Predný Splitter Spojler, Difúzor Pery

Novinka

€130.88

/ €297.46

Skladom

Špecifikácia:

100% Zbrusu nový

Typ: Predný splitter

Materiál: ABS

Farba: Carbon Fiber Vzhľad

Veľkosť Balenia: Cca. 173x48x18cm

Brutto Hmotnosť: Cca. 4.8 KG

Tento vysoko kvalitných Uhlíkových Vlákien Vzhľad predný spojler je určený špeciálne pre BMW F10/F11 M-Šport predný nárazník.

Funkcia:

Vyrobené zo 100% ABS plast

Štýlový Uhlíkových Vlákien Vzhľad

Bude Len fit BMW M Športový Nárazník

Nie originálne BMW časť

Obutie:

Vhodné Na BMW 5 Series F10/F11 2010-2017 s M Športový Nárazník , ktorý chcete konvertovať z M-Tech v M-Výkon Dizajn

(Len Pre Model S M Šport Nárazníka! Nebudete Fit Pravidelné Predný Nárazník)

Package Zahrnuté:

1 * Predné Pery

1 * Priľnavosť Organizátor

1 Balenie * Skrutka Príslušenstvo

1 Rolka * Pásky

Poznámka:

Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Prosím, všimnite si, že vozidlo kompatibilné graf na eBay nie je presný na 100%, ale OE# poskytované v našej záznam je správne. Vyhľadávanie podľa OE číslo, to je NAJLEPŠÍ spôsob, ako zistiť, či je to SPRÁVNE OBUTIE.

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa Hanke.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, ETK.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

1) Drop shipping Služby. 1.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ale mali by ste zanechajte nám Prosím na vedomie, že nezahŕňajú príjmy. To je pre Pokles Lodnej dopravy! a potom sme sa podľa vašu požiadavku na odoslanie zásielky. 2. Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby. 2) Veľkoobchodných Služieb. 1.Ak si objednáte ako 15 ks, ponúkame expresná doprava (DHL, EMS, ETK). Ak si objednáte ako 20 ks, ponúkame expresná doprava (DHL, EMS, ETK) a dať kupujúcemu 5% zľavu. Ak si objednáte viac, budeme podľa množstva dať kupujúci najlepšie zľavy. 2.Ak chcete vedieť viac správ z Veľkoobchodných služieb, neváhajte a kontaktujte nás, my budeme vždy tu a služby vás. 2) Ako je možné sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 3) Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

MagicKit Značky mať Magické, Prispôsobiť vaše auto ! Aby vaše auto novú!

Štítky: bmw f30, rukoväť bmw f11, bmw m vykonávať, zadný spojler, f31, f10 spojler, bmw f10 univerzálny difúzor, Jóga, bmw x5 f15, ts výkon

Model Auta BMW
Namontovanie Vhodné Na BMW 5 Series F10/F11 2010-2017 s M Športový Nárazník
Povrch Carbon Fiber Vzhľad
Materiál ABS
Umiestnenie na Vozidle Vpredu Vľavo, Vpravo
Názov Značky MagicKit
Položka Výška 13cm
Výrobca Katalógové Číslo Neuplatňuje Sa
Pôvod CN(Pôvodu)
Model Rok 2010-2017
Názov Modelu Vhodné Na BMW 5 Series F10/F11 2010-2017 s M Športový Nárazník
Položka Šírka 48cm
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Dĺžka 178cm
Položka Druh Nárazníky
farba Carbon Fiber Vzhľad
Položka Hmotnosť 2000g

Napísať recenziu

MagicKit Pre BMW Série 5 F10 F11 M Športový Výkon Predný Splitter Spojler, Difúzor Pery

MagicKit Pre BMW Série 5 F10 F11 M Športový Výkon Predný Splitter Spojler, Difúzor Pery

Špecifikácia: 100% Zbrusu nový Typ: Predný splitter Materiál: ABS Farba: Carbon Fiber Vzhľad Veľkosť Balenia: Cca. 173x48x18cm Brutto Hmotnosť: Cca. 4.8 KG Tento vysoko kvalitných Uhlíkových Vlákien

Súvisiace produkty