Dlass Black Quinceanera Šaty Guľové Šaty Tylu Čipky Nášivka Tečie Rameno Dĺžka Podlahy Vestidos De Festa Largos

Novinka

€73.55

/ €98.06

Skladom

O veľkosť, môžete si vybrať štandardnej veľkosti od našich webových stránkach,alebo pošlite nám svoje vlastné skutočné detail merania, ak chcete šaty na zákazku podľa vlastnej veľkosti, pozri vyššie opatrenie gide a dať nám veľkosť a dopĺňa takto:

Poprsie =______ Pás=______ Boky =______ By sa mali=______ Duté podlahy(s obuv o)=______ Height=______

O Nás-Factory zobraziť

* Farba k dispozícii * Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displej, farebný rozdiel nedá vyhnúť, tak sme nemôže zaručiť, že farba našich produktov bude presne rovnaké, ako obrázky, ktoré ste videli, prosím pochopiť . Vďaka . * Spôsob platby a doručenia. * akceptujeme Esrow, To umožňuje mnoho rôznych Platobnú Metódu, ako sú Visa , mastercard , Western Union atď. Šaty budú vysielať s DHL , UPS , Fedex , TNT , EMS , ARAMEX , MÝTO a Niektoré špeciálne Line , Budeme Sa Snažiť Získať čo Najviac Úsporný a Cenovo dostupný Spôsob Dopravy pre to, aby ste dostali čo najskôr . * Balenie * Zvyčajne šaty budú zabalené s štandardné dodanie nepremokavé tašky , ak šaty sú veľmi veľké, alebo nad 5 ks spolu, by sme chceli balík je pre vás s kartónov.Aj podľa požiadavky zákazníka balík je prijateľné , rôzne metódy prepravné poplatky nie sú rovnaké , takže zvážte, prosím, na to opatrne.

NÁVRAT POLITIKY

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. * Farba k dispozícii * Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displej, farebný rozdiel nedá vyhnúť, tak sme nemôže zaručiť, že farba našich produktov bude presne rovnaké, ako obrázky, ktoré ste videli, prosím pochopiť . Vďaka . * Spôsob platby a doručenia. * akceptujeme Esrow, To umožňuje mnoho rôznych Platobnú Metódu, ako sú Visa , mastercard , Western Union atď. Šaty budú vysielať s DHL , UPS , Fedex , TNT , EMS , ARAMEX , MÝTO a Niektoré špeciálne Line , Budeme Sa Snažiť Získať čo Najviac Úsporný a Cenovo dostupný Spôsob Dopravy pre to, aby ste dostali čo najskôr . * Balenie * Zvyčajne šaty budú zabalené s štandardné dodanie nepremokavé tašky , ak šaty sú veľmi veľké, alebo nad 5 ks spolu, by sme chceli balík je pre vás s kartónov.Aj podľa požiadavky zákazníka balík je prijateľné , rôzne metódy prepravné poplatky nie sú rovnaké , takže zvážte, prosím, na to opatrne.

Štítky: krátke šaty weddding, plesové šaty prom šaty chvost, plesové šaty, šaty quinceanera, elegantné quinceanera plášte, šaty quinceanera, čierne saténové šaty quinceanera, matka plesové šaty prom šaty, cutlottes svadobné šaty, loptu šaty šaty, 15 šaty

Vstavaný Podprsenka Áno
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Materiál Bielizeň
Názov Značky DLASSDRESS
Príležitosti Quinceanera
Skutočné Obrazy Áno
Silhouette Plesové Šaty
Položka Druh Quinceanera Šaty
Výstrih Zlatko
Dekorácie Lištovanie
Textílie Typ Tylu
Módny Prvok backless
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Rukáv Štýl Bez rukávov

Napísať recenziu

Dlass Black Quinceanera Šaty Guľové Šaty Tylu Čipky Nášivka Tečie Rameno Dĺžka Podlahy Vestidos De Festa Largos

Dlass Black Quinceanera Šaty Guľové Šaty Tylu Čipky Nášivka Tečie Rameno Dĺžka Podlahy Vestidos De Festa Largos

O veľkosť, môžete si vybrať štandardnej veľkosti od našich webových stránkach,alebo pošlite nám svoje vlastné skutočné detail merania, ak chcete šaty na zákazku podľa vlastnej veľkosti, pozri vyššie opatrenie gide a dať nám veľkosť a dopĺňa

Súvisiace produkty