Mydlo base soaptima vír transparentné 1 kg.

Novinka

€12.94

Skladom

Základnú vieru transparentné je navrhnutý tak, aby vytvárať transparentné mydlo s unstirred vrstvy, nalial súčasne a na mydlo s nerozpustné prísady distribuované po celom objeme. Inými slovami, tento základ môže vytvoriť nádherný mydlo s svirlamy.

Tiež, ak sa rozhodnete, aby sa mydlo s скрабирующими prísad, ako rozdrvený mandľový shell táto nadácia umožní tvrdé častice nie potopiť v base, keď je ešte horúci, a zostať pozastavené celého objemu mydlo.

VÝHODY Udržuje kreslenie a častice dobre; Krásne мылкость; nie je suchá koža; Produkuje väčšinu bubliny; Keď mrazené formy hladký lesklý povrch, nie vrások; nie je suchá a nie schudnúť a objem; Suchom povrchu; Dokonalú rovnováhu medzi tvrdosť a plasticity.

Štítky: hry mydlo, takže, glycerín mydlo, držiak na mydlo, takže, ruky mydlom, papier, mydlo, rose mydlo, malé mydlo, takže, základná mydlo, kvet mydlo, základná šampón

Názov Značky SOAPTIMA
Hmotnosť 1 kg
Pôvod RU(Pôvodu)

Napísať recenziu

Mydlo base soaptima vír transparentné 1 kg.

Mydlo base soaptima vír transparentné 1 kg.

Základnú vieru transparentné je navrhnutý tak, aby vytvárať transparentné mydlo s unstirred vrstvy, nalial súčasne a na mydlo s nerozpustné prísady distribuované po celom objeme. Inými slovami, tento základ môže vytvoriť nádherný mydlo s svirlamy. Tiež,

Súvisiace produkty