Okamžité Vrtákov Šikovná Brúska pre Zaostriť A poľský Vrtákov Prenosné M25

Novinka

€6.20

/ €7.95

Skladom

Okamžité Vrtákov Šikovná Brúska pre Zaostriť A poľský Vrtákov Prenosné M25 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Ponúkame vám produkt, ktorý vám vylepší váš starý a tupý vrtákov. Predstavujeme náš Vrtákov Šikovná Brúska.

2. Naše vrtákov šikovná brúska je inovatívny orezávatko, ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby zaostriť a poľský starého vrtákov.

3. Je vyrobená z vysokokvalitného abs plastu a korund brúsne koliesko, ktoré môžu účinne grind železa vrtáka.

4. Je trvalé a nemá ľahko poškodiť. To je prenosný, takže je jednoduché a pohodlné pre vás, aby ju kdekoľvek.

5. Na vrtákov brúska sa používa hlavne pre brúsenie železa-typ vrtákov a iných high-postroj vrtákov nie sú vhodné na použitie tohto produktu. Je to bezpečné a jednoduché použitie, nie je potrebné pre akúkoľvek odbornú pomoc. tento nástroj vám bráni míňať peniaze a čas výmene opotrebovaných vrtákov.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Korund +ABS

Veľkosť: 170x85mm

Farba: Modrá / Oranžová

Upínacie Rozmedzí: 2-12.5 mm

Zahŕňajú:

1 x Vrtákov Sharpener(Vrtákov nie sú súčasťou balenia)

1 x kľúč

1 x Poistný krúžok

Balenie Obsahuje:

1 x Vrtákov Sharpener(Vrtákov nie sú súčasťou balenia)

1 x kľúč

1 x Poistný krúžok

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: mlyn stroj tabuľka, 12 mm sds plus, diamond bielizníka, auger vŕtať záhrada, vŕtačka rastlín, pre brúska stojan, vŕtačka makita akumulátorové, vŕtačka stlačte vise, vŕtačka mini, spmg11

DIY Dodávky Kovoobrábanie
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu vŕtačka

Napísať recenziu

Okamžité Vrtákov Šikovná Brúska pre Zaostriť A poľský Vrtákov Prenosné M25

Okamžité Vrtákov Šikovná Brúska pre Zaostriť A poľský Vrtákov Prenosné M25

Okamžité Vrtákov Šikovná Brúska pre Zaostriť A poľský Vrtákov Prenosné M25 Položka Špecifikácia: Funkcie: 1. Ponúkame vám produkt, ktorý vám vylepší váš starý a tupý vrtákov. Predstavujeme náš Vrtákov Šikovná Brúska. 2.

Súvisiace produkty