12Pcs Umelé Ivy Garland List Viniča Rastliny Zelene Visí Falošné zariadenia na Svadbu Pozadie Arch Stenu Jungle Party

Novinka

€6.72

/ €9.33

Skladom

1.Každý ivy garland má asi 80 kusov listov; 12 Ivy girlandy celkom. Každý ivy garland je o 6.9 nohy/ 2.1 metrov. List je asi 4 až 5 cm.

2.Toto faux visí listy je vyrobený s handričkou listy a plastové pobočky, bez údržby a trvanlivé, pridáte bohaté a elegantný vzhľad akémukoľvek interiéru.

3.Hrajú svieže zelené sfarbenie a veľkorysá listy, toto umelé ivy je ideálny pre šírenie fandiť do vášho interiéru bez toho, aby zaberali tabuľku priestor.

4.Zavesiť ho na kuchynské skrinky, steny výzdoba, zrkadlo, spálne, obývacej izby, ploty, skrine, schody, chodby, dvere a kdekoľvek chcete Pressof prirodzenosti.

5.Môže byť použitý na svadbu, spálňa, záhrada, balkón, swing, stojan, nákupné centrá, schodisko, dekorácie, jednoduchá inštalácia a rozoberať.

Použitie týchto umelých ivy vence na výzdobu balkóna, police alebo parapete, aby teplý pocit domova. Je tiež dobré pre zdobenie nádvoria, nákupné centrá.

Špecifikácie:

farba: zelená

Materiál: látkové, plastové

veľkosť: dĺžka cca 2.1 m

Obsah Balenia:

12 x Umelé Ivy

Poznámka: je normálne, že listy môžu cítiť, tak prosím, dajte ich v vetrané prostredie pre nejaký čas a vôňa zmizne.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke. 2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Hanke.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na Hanke.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru. Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Štítky: falošné viniča, ivy rastlín, umelé listy pre decor, falošné kvet viniča, zelená streamer pozadie, zelene pozadie strany, zelene rose pozadie, green garland pozadie, falošné ivy, umelé ivy

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

12Pcs Umelé Ivy Garland List Viniča Rastliny Zelene Visí Falošné zariadenia na Svadbu Pozadie Arch Stenu Jungle Party

12Pcs Umelé Ivy Garland List Viniča Rastliny Zelene Visí Falošné zariadenia na Svadbu Pozadie Arch Stenu Jungle Party

1.Každý ivy garland má asi 80 kusov listov; 12 Ivy girlandy celkom. Každý ivy garland je o 6.9 nohy/ 2.1 metrov. List je asi 4 až 5 cm. 2.Toto faux visí listy je vyrobený s handričkou listy a plastové pobočky, bez údržby a trvanlivé, pridáte

Súvisiace produkty