Dievčatá Šaty 2021 Jar a na Jeseň Nové Peter Pan Golier Kvetinové Šaty Malé Dievča Princezná Kvet Šitie Rozstrapatené Klope Šaty

Novinka

€13.06

/ €16.33

Skladom

Farba Nezhody:

1.Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.

Merania:

1.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Ak vaše dieťa je silnejšia alebo hrubšie, odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť.

3.Prosím, láskavo pozrite si deti skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom/ponúk.

Upozornenie:

Topánky, šatka, klobúk, okuliare a iné fotografické príslušenstvo, nie sú predávané ako produkty! Len Predávať Oblečenie!

Veľkosť informácií Veľkosť Dĺžka Poprsie*2 Veku 90 51.5 30 2-3T 100 56 31.5 3-4t-taktné 110 60.5 33 4-5T 120 65 35 5-6T 130 70 36.5 6-7T 140 74.5 38 7-8T Podmienky Služby:

Zásielky:

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Doprava zadarmo objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Niekedy to bude oneskorené o niekoľko dní z dôvodu cla alebo poveternostných dôvodov. Prosím, buďte trpezliví. Okrem toho môžeme poskytnúť aj rýchlejšie prepravu spôsoby, ako DHL/UPS/EMS a pod.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane. Ak je colné náklady,musíte platiť dane na kuriérom pri prevzatí položky.

Vracia:

Budeme sa snažiť slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Ak nie ste spokojní s našimi kvality,si môžete vymeniť alebo vrátiť do 7 dní od doručenia. Všetky vrátený tovar musí byť v úplne novom stave. Vrátime vám vaše peniaze okrem náklady na dopravu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Farba Nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím, kontaktujte nás.

Spätná väzba:

Milí Kupujúci,vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: oka vesta kvet dievčatá šaty, šaty tartan, ab178, trúbka morská víla kvetina dievča šaty, lolanta, tyrkysové coral flower girl šaty, dieťa dieťa večerné šaty, iuwe dievčenské šaty, prietok dievčenské šaty, detstvo dievčenské šaty

7 prehrabať rukáv šaty dievčatá
Vstavaný Podprsenka No
3 deti jarné šaty
9 princezná šaty dievča
Golier O-Krku
Pôvod CN(Pôvodu)
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
5 vestido kvetinový infantil
Vzor Typ Kvetinový
4 princezná šaty pre teenagerov
2 batoľa dlhé šaty
6 milé dievčatá dlhé šaty
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Štýl Roztomilý
Rukáv Štýl Pravidelné
10 vestido fantasia de princesa menina
Číslo Modelu 10Y20101317
Materiál Bavlna
8 batoľa jeseň šaty
1 deti, dievčatá v krojoch
Dekorácie Ruched
Silhouette A-LINE
Dĺžka Šiat Nad Kolená, Mini

Napísať recenziu

Dievčatá Šaty 2021 Jar a na Jeseň Nové Peter Pan Golier Kvetinové Šaty Malé Dievča Princezná Kvet Šitie Rozstrapatené Klope Šaty

Dievčatá Šaty 2021 Jar a na Jeseň Nové Peter Pan Golier Kvetinové Šaty Malé Dievča Princezná Kvet Šitie Rozstrapatené Klope Šaty

Farba Nezhody: 1.Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Merania: 1.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. 2.Ak

Súvisiace produkty