120ML Neporaziteľný Super Silné Lepenie Sprej Proti Úniku Tmel Sprej Únik-odchytu Repair Spray Vodotesné Lepidlo Agent

Novinka

€2.87

/ €4.16

Skladom

Popis:

Multifunkčné Quick Fix Tmel! Neporaziteľný Tmel Sprej funguje úžasné na nanášanie vaše steny, strechy, drezy, kôstky, a dokonca aj chodníky! Udržať vaše steny bezpečné a čisté z nepríjemným úniku a formy!

Rýchlo Konať A Dlhotrvajúci Efekt! Naše tmel sprej obsahuje pôst koná, ktoré preniká hlboko do každom povrchu a nepremokavé váš domov z v! Sprej vyplní a coats akýchkoľvek trhlín v rámci nadácie, naplniť caulks a tvorí ochranný náter, aby sa zabránilo akejkoľvek vlhkosti z unikajúcich protinožcov!

Ľahký Sprej Na Utesnenie! Absolútne žiadne nástroje, ktoré sú potrebné! Jednoducho nastriekajte na utesňovacie hmoty do požadovanej oblasti pre rýchly, elegantný a ľahko tesnenia! Nepremokavé vaše steny si vyžaduje absolútne žiadne ďalšie nástroje, keď máte našu neporaziteľný sprej!

Aby Sa Vaše Dom Bez Poškvrny A Bezpečné Z Foriem! Stop Formy od vracia zakaždým, keď ste čistí ich z umývadlom, pre dlhotrvajúcu ochranu naši mocní tmel sprej teraz!

AKO POUŽÍVAŤ:

Očistite povrch a dôkladne vyschnúť pred začatím; Ak je trhlín nad 2 mm, opravy a vyplniť trhliny s tmelom vložiť prvý pre najlepšie výsledky.

Sprej Neporaziteľný Tmel Sprej na povrchy (keramické dlaždice, dlaždice, stenové kameň, cement, natreté steny, atď.).

Počkajte, kým sa tmel sprej preniknúť do základne a dôkladne vyschnúť približne 5 minút.

Keď nie je kvapaliny na povrchu, zopakujte krok 2 a 3 pre dva alebo viackrát, aby sa maximalizoval efekt. Nepremokavé vrstvu bude tvoriť pevne do 24-48 hodín po aplikácii.

Kapacita: 120ml

Materiál: Polymér Kopolymér

Tmel Farba: Transparentná

Package zahrnuté:

1×Neporaziteľný Tmel Sprej

Štítky: geely prenos, lepidlo super, sprej aktivátor lepidlo, sprej nepremokavé, hydroizolácie tesnenie sprej, super lepidlo silné veľké, únik dôkaz sprej, silikónový tmel, tmel sprej, tip kleber

DIY Dodávky Obklady
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

120ML Neporaziteľný Super Silné Lepenie Sprej Proti Úniku Tmel Sprej Únik-odchytu Repair Spray Vodotesné Lepidlo Agent

120ML Neporaziteľný Super Silné Lepenie Sprej Proti Úniku Tmel Sprej Únik-odchytu Repair Spray Vodotesné Lepidlo Agent

Popis: Multifunkčné Quick Fix Tmel! Neporaziteľný Tmel Sprej funguje úžasné na nanášanie vaše steny, strechy, drezy, kôstky, a dokonca aj chodníky! Udržať vaše steny bezpečné a čisté z nepríjemným úniku a formy! Rýchlo Konať

Súvisiace produkty