Kopať a objavte Kostra dinosaura zemné súpravy.extrakt kosti z hliny blok s kopanie nástroje Kreatívne Hračky

Novinka

€12.26

/ €24.52

Skladom

kopať a objavte Kostra dinosaura zemné súpravy.extrakt kosti z hliny blok s kopanie nástroje Kreatívne Hračky

Špecifikácie: vykopat brontosaurus' fosílnych kostí a dozvedieť sa viac o týchto dinosaurov použiť môžete kopať nástroj na starostlivo vyhľadajte fosílnych kostí! Jemne štetcom preč zeme odhaliť všetky diely. Použite brožúrka za predpokladu, naučiť sa, ako získať kosti z hliny blok! Balenie: jeden dino kostra(montáž skeletu) v každej hlina+ nástroj

POZNÁMKA:

Neprišiel s Pôvodnou package box!

Medzinárodné Kupujúci Poznámka:

1,Expert package: znížiť cenu , väčšina hračiek budú balené bez pôvodnej krabice ,väčšina hračiek z nášho obchodu bude odoslaný export štandardný balík,, ktoré by mohli byť prínosom pre našich zákazníkov priamo.

2,Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3. Ponúkame doručenie zdarma do Číny post air mail : vo Všeobecnosti, doručenie do USA trvá asi 20-30 dní.

4. Doručenie do Kanady , AU, UK, a v ďalších Európskych krajinách trvá asi 15-39 dní.

5. Ak potrebujete položku veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy. Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

6. Ak nie ste ho získali v rámci prepravného času, prosím, bez váhania nás kontaktujte. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

7. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo letu. Prosím neotvárajte sporu na nás. Budeme brať zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Platby:

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Hanke.sk .Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Hanke.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Všetky platby musia byť hotové do 3 dní, v opačnom prípade bude mať za následok neplatené pripomienka.

2. Dovozné clá, dane alebo poplatky nie sú zahrnuté v cene, ktorú zaplatíte, k nám.

Návrat Politiky:

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba:

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujem.

Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu pred e-mail vášho problému na nás.Môžeme vám pomôcť vyriešiť problém.Všetky problémy môžu byť vyriešené.Ešte raz vďaka!

Štítky: hlina polym, hračka dinosaur, nanoblock, muži sey hračky, nástroj ruka, plastové modely, stavebnice, bager technic, deti plastové kostry, dinosaurov formy hliny, zviera plastové kostra psa

Rozsahu Ako Obrázky
Tému Zvieratá
Pohlavie Unisex
Množstvo Položiek v Set Ako Obrázky
výrobky materiál Plastové
Balenie balenie do funkcie opp taška
Názov Značky criswisd
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Plastové Typ PE
Package BEZ Pôvodného obalu, box
Druh Kostra dinosaura zemné súpravy
Zvieratá Dinosaurov
Styels 3 štýly, Kostra dinosaura zemné súpravy
Číslo Modelu WL-HS-H2301123
Materiál Plastové
Upozornenie malé časti nie je pre deti do 6 rokov

Napísať recenziu

Kopať a objavte Kostra dinosaura zemné súpravy.extrakt kosti z hliny blok s kopanie nástroje Kreatívne Hračky

Kopať a objavte Kostra dinosaura zemné súpravy.extrakt kosti z hliny blok s kopanie nástroje Kreatívne Hračky

kopať a objavte Kostra dinosaura zemné súpravy.extrakt kosti z hliny blok s kopanie nástroje Kreatívne Hračky Špecifikácie: vykopat brontosaurus' fosílnych kostí a dozvedieť sa viac o týchto dinosaurov použiť môžete kopať nástroj na starostlivo

Súvisiace produkty