Kvalita Damasku Ocele 8"palcový Kuchár Nože Ostré ako Britva Tĺkol Dokončiť Profesionálny Nástroj Kuchyni Nôž a Sekáčik G10 Rukoväť Nové

Novinka

€35.28

/ €64.14

Skladom

Vlastnosti Produktu

Profesionálne navrhnuté Damasku nôž šéfkuchára: dobre navrhnutý nôž vyrobený z 67-vrstva VG-10 Japonský Damasku, aby zabezpečili vynikajúcu pevnosť, odolnosť a odolnosť proti znečisteniu.

Premium G10 rukoväť: Životnosť, trvanlivosť, ergonomická rukoväť tvar je navrhnutý pre vynikajúce ovládanie, pružnosť a pohodlie. Aj keď použijete ju na dlhú dobu, nebudete cítiť unavení a nepríjemné bez ohľadu na veľkosť vašej strane, alebo ak ju držíte.

Viacúčelový nôž: 8-palcový kuchár nôž môže ľahko riešiť každodenné kuchyňa úlohy, môže ľahko znížiť mäso, ryby, chlieb, zelenina, ovocie, atď. Pomôže ľahko vytvoriť niečo, na menu. Tento nôž nie je len funkčne ideálne pre krájanie a dicing, ale aj esteticky. Ohromujúci vody zvlnenie povrchu je vaše varenie okamihu najviac príjemný čas v živote.

ZA Ideálny Darček: nôž je balené v kvalitnej čiernej darčekovej krabičke. Je to ideálny darček pre manželku, manžela, rodičov, starých rodičov alebo priateľov

Popis Produktu

Čepeľ Materiál : 67 vrstva Japonský Damasku ocele VG10

Rukoväť Materiál : black G10 rukoväť ocele hlavu dvakrát.Použitie na dlhú dobu nie narušením, nie sú vyblednuté, nie zmenšuje, bez chuti a ochrany životného prostredia .

Tvrdosť : HRC 60-62.

Hmotnosť: 240g

Vlastnosti : ostré a odolné; Super proti hrdzi; Svetlo energie.

Remeslo : 67 vrstvy Damasku ocele optickej šošovky spracovanie postup

>> Čo sa informácií o vašej spoločnosti? XITUO Obchodná Spoločnosť je založená v roku 2006 a nachádza sa v Yangjiang City, Čína. Máme vlastnú továreň, rozšírené vybavenie a profesionálny tím. Špecializujeme sa na výrobu hardware nástrojov, najmä kuchynské náradie. Mnoho rokov výrobných skúseností, aby sme venovali viac pozornosti kvality výrobkov a služieb zákazníkom. Vitajte na vyhľadávanie značka XITUO. >> Čo je služba a správa koncept? "Povesť Prvý, Zákazníkov Rade" je cieľom našich služieb. "Sústrediť sa na inovácie, snahe o dokonalosť" je naša správa koncept. >> Aké sú spôsoby platby? V súčasnosti, platforma podporuje kupujúci prostredníctvom kreditnej KARTY (RMB kanál a dolár kanál), WebMoney (WM), TT úhrady, western union úhrady, Qiwi peňaženky, Boleto, SOFORT Bankovníctva ,atď. >> Kedy môžete odpovedať mi? Online hodiny: pondelok-sobota 8:30 am-6:00 pm GMT+8. >> Môžem veľkoobchod produktom? Áno, môžete. Ak potrebujete kúpiť veľké množstvo nožov, prosím, kontaktujte nás. Môžeme poskytnúť im na vás s veľkoobchodné ceny. >> Čo o balení? Používame viacerých vrstiev nárazuvzdorný membrána vo vnútri, a potom použite políčko mimo, ktorá zabezpečí tovar z rôznych vonkajšie poškodenie. >>Aké sú prepravné údaje? 1) Hong Kong Post air mail, Swiss Post air mail a Netherland Post air mail sú naše hlavné spôsob dopravy. Čo budeme voliť podľa kupujúceho, adresu a miestnej vlastné nariadenia. 2) Sme loď položiek von do 1-2 dní od platby musia byť potvrdené Hanke.sk, môže byť predĺžené správne v dovolenku. Potom, čo expedície, poskytneme vám sledovacie číslo na vás sledovať zásielku. 3) skontrolujte si Prosím dôkladne skontrolujte adresu pred zaplatením. Ak chcete zmeniť adresu, kontaktujte nás prosím do 24 hodín po zaplatení. Ak zásielka bola odoslaná von, to nie je možné meniť, nič viac. 4) DOBA prepravy je poskytovaná dopravcu, miestnu poštu a iné faktory, najmä dovolenku a ťažké prepravy sezóny, prosím, buďte trpezliví. 5), Ak v kúpnej ochrany čas je blízko do konca, si nedostal tovar zatiaľ, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie. >>Čo je po-predajný záruka? Kontaktujte nás, ak tieto problémy sa vyskytujú po prevzatí tovaru: Žiadny príjem tovaru, Colné zrážok; problémy s Kvalitou výrobkov, Výrobok nie je v súlade s opis. Po kontaktujte nás, budeme odpovedať a vysporiadať sa s ním do 24 hodín. V našich silách dať uspokojivú odpoveď. XITUO tím vám prajú príjemný nákup!

Štítky: knive, nakiri nože, damasku ocele knif, mosadz nôž, Čínsky nôž, kuchyňa knive, kuchynský nôž, mäsiar nôž, sekáčik a nôž, xituo 8

Darček Najlepšie Dovolenku Otec, Matka Kuchár Narodeninám
Použitie Profesionálne kuchyne BBQ Cook Hotel Domov, Záhrady, Darčeky, Jedáleň, Bar nôž
Čepeľ Materiál Damasku ocele tĺkol povrch kotúča
Číslo Modelu DMS-G10C8001
Veľkosť 8inch
Certifikácia SGS
Štýl Robustné Odolné dlhodobé Ostré
Typ Noža Kuchynských Nožov
Špecialitou Prispôsobenie výroby veľkoobchod dropshipping
Názov Damasku ocele tĺkol dokončiť kuchár nôž s G10 rukoväť
Funkcia Sekáčik Na Mäso Santoku Zeleniny Nôž Ryby Sushi Chlieb Nože Nástroj
Ramienka Materiál Premium kolo black G10 rukoväť ocele dvojité hlavu
Názov Značky xituo
Materiál Damasku Ocele

Napísať recenziu

Kvalita Damasku Ocele 8

Kvalita Damasku Ocele 8"palcový Kuchár Nože Ostré ako Britva Tĺkol Dokončiť Profesionálny Nástroj Kuchyni Nôž a Sekáčik G10 Rukoväť Nové

Vlastnosti Produktu Profesionálne navrhnuté Damasku nôž šéfkuchára: dobre navrhnutý nôž vyrobený z 67-vrstva VG-10 Japonský Damasku, aby zabezpečili vynikajúcu pevnosť, odolnosť a odolnosť proti znečisteniu. Premium G10 rukoväť:

Súvisiace produkty