3ks/veľa 2018 Vianočný Darček DIY Santa Claus Vianočný Strom Dekorácie Prívesok Music Kit DIY KIT podporu 7 piesne

Novinka

€6.98

/ €7.35

Skladom

Popis:

Tento DIY kit je navrhnutý ako roztomilé postavičky Santa Claus. Má 7 druhov LED Farebné režimy dvoch full-farebné Led diódy a 7 rôznych Vianočné piesne. Môžete zbaviť napájací kábel len s dvoma tlačidlo batérie CR2032 dodanie. Môžete urobiť viac "Santa Claus", zatiaľ čo visí na Vianočný strom zdobia Vianočný stromček . Môžete tiež zavesiť na vaše telo ako kľúčový prívesok, alebo ako mobilný telefón, prívesok, robí si pozrieť aj chladič na Vianoce. Funkcie:

Červená a biela kombinácia PCB dosky je navrhnutý ako karikatúra Santa Claus obrazu; 7 rôzne Vianočné piesne (pozri skladby zoznamy pre podrobnosti); 7 full farebné LED farebný prechod účinky; prenos právomocí až automaticky prepnúť do rôznych led módy a rôzne Vianočné piesne; Možno nastaviť tak, aby zase hudby zapnuté alebo vypnuté; Napájané dvoma CR2032 gombíkovej batérie; kit je navrhnutý s DIP komponenty pre jednoduchú spájkovanie; Duálne napájanie k dispozícii dizajn; PCB veľkosť: 76 mm x 70 mm; Ručné kliknite na tlačidlo ! https://drive.google.com/open?id=16zNgCSezpammq1rNy7A9ZJUZX-MAYMKx zoznam skladieb:

1. Prajem M erry Vianoce; 2. Santa Claus Prichádza Do Mesta; 3. Keď sa narodí dieťa; 4. O Vianočný Stromček; 5. To Prišlo Po Polnoci Jasné; 6. Radosť Na Svete; 7. Jingle Bells; Funkcia:

1. Zaťaženie dve CR2032 tlačidlo bunky ( balík nie je súčasťou dodávky ) napájanie; 2. Prepnite prepínač napájania ak chcete prepnúť na ďalší režim a ďalšie piesne; 3. Zase hudby vypnite alebo zapnite hudbu;

Package zahrnuté:

3 x DIY Santa Claus Vianočný Strom Dekorácie (batéria nie je súčasťou pls upozornenia)

Štítky: diy kit set, electron auta, vianočná hudobná rada, diy electron auta, diy nastaviť, happy birthday hudby modul, vianočný okruh, doska hudba, vianočný stromček modul, box mod

S USB NO
Hmotnosť 30g
Názov Značky agoal
Číslo Modelu Hudba Auta
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE

Napísať recenziu

3ks/veľa 2018 Vianočný Darček DIY Santa Claus Vianočný Strom Dekorácie Prívesok Music Kit DIY KIT podporu 7 piesne

3ks/veľa 2018 Vianočný Darček DIY Santa Claus Vianočný Strom Dekorácie Prívesok Music Kit DIY KIT podporu 7 piesne

Popis: Tento DIY kit je navrhnutý ako roztomilé postavičky Santa Claus. Má 7 druhov LED Farebné režimy dvoch full-farebné Led diódy a 7 rôznych Vianočné piesne. Môžete zbaviť napájací kábel len s dvoma tlačidlo batérie CR2032 dodanie.

Súvisiace produkty