GRIS polymér 3,7 V PAPAGO GoSafe 260 cestovanie údajov záznamník 100plus navigáciu lítiová batéria

Novinka

€11.38

/ €21.08

Skladom

Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka! Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je sizeas dlho, ako vhodnej veľkosti je možné. 2. Batérie Napätie 3,7 V-4.2 V sú normalBattery Veľkosť a Kapacitu má chyby rangeBut môžeme nájsť vhodnú pre vás. 3. Väčšina typov batérií neboli striekané Batérie ModelVoltageCapacityetc., Č Maloobchod BoxPacked Bezpečne v Bubline Taška. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Ak táto položka s plug majte prosím na pamäti, povedzte nám, aké plug ste wantotherwise pošleme na položku bez konektora na vás. Funkcie: 1. 100% zbrusu nový. 2. Vysoká kvalita a vysoká nosnosť. 3. Vstavaná ochrana obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie. 4. Balík obsahuje: 1 x KS lítium-polymérová Nabíjateľná batéria. Aplikácie 1. Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skratu atď. 2. Tento produkt je hlavne platné pre MP3 MP4 MP5 Navigátor GPS, PSP Bluetooth Hračky DVR Reproduktor, Mikrofón, Záznamník Mobilný Telefón Núdzového Napájania počítača Tablet PC, mobilného Telefónu, PDA, KAMERY, Napájania Banka DVD EVD Smart Hodinky E-knihy Notebook Vrtuľník Elektronická Cigareta Ploché Slúchadlá Digitálny LED a iné elektronické zariadenia.

[napätie batérie] 3,7 V/3.8 V všeobecné účely

[batérie size] 5,8 mm hrubé (mm) x16 široký (mm) X36 dlho (mm)

[kapacita batérie] 250mAh Nabíjací prúd: štandardný poplatok: 0.5 C, rýchle nabitie: 1.0 C Štandardné nabíjanie metóda: 0.5 C CC (konštantný prúd) poplatok 4.25 V, potom CV (konštantný napätie 4.2 V) poplatok až do nabíjacieho prúdu je menšia ako 0,05 C Maximálny nabíjací prúd: 1C Maximálny výbojový prúd: 1C Vypúšťanie cut-off napätie: 2.75 V Vypúšťanie teplota: -20 [C~+60] C doba Nabíjania: 2-4hrs (štandard); 2hrs (rýchlo) funkcia Ochrany: za poplatok, cez výtok, je viac ako aktuálna, skratu, ochrana, nad teplotou prostredia. = application =

Mobilné energetické, automobilové navigácie, MP3, MP4, MP5, karty zvukové pole, bezdrôtovú myš, domáce Nové periférne výkon, na tablete, mobile DVD, notebook batérie, bezdrôtového monitorovacích zariadení, zdravotníckych prístrojov a zariadení, rôznych nástrojov, LED svietidlá, dopravné značky, prenosné malé domáce spotrebiče, rôzne DIY prístroje, detektory kovov A iných digitálnych batérie polia.

= hlavným rysom =

1. všetky veľkosti: model a kapacít sú k dispozícii a uplatnenie je silná.

2. zabezpečenie kvality: prijať jadro, veľká kapacita, nízky vnútorný odpor.

3. stabilný výkon: dlhú životnosť: po priebežné nabíjanie a vybíjanie pre 500-krát, kapacita batérie je nižšia ako 80%. o nosnosti.

4. žiadny pamäťový efekt: je možné použiť pre nabíjanie a vybíjanie kedykoľvek.

5. vysoká bezpečnosť: vstavaný okruh ochrany dosky, s skrat, preplatok, prehrávali, otrasy, vibrácie, podpichovanie, vysoká teplota, a tak ďalej, bez ohňa, bez výbuchu a ďalšie vlastnosti.

= oznámenia =

Bezpečnostné opatrenia pre batérie prevádzka: zakázať používanie Nových objektov na dotyk hliníkové fólie, baliaci materiál, zakázať ohýbanie top tesniacej hrany, zakázať otváranie alebo zničenie založenými okrajmi, krehkosti a ohýbanie polárnych uši, ktorým sa zakazuje pádu vplyv ohybu batérie, ktorým sa zakazuje skrat alebo cúvanie pozitívne a negatívne batérií kedykoľvek.

= záruka ohľadu na to, Položka =

1, po nástupe baby, prosím, dávajte pozor a skontrolujte, či je veľkosť batérie je v súlade s veľkosť potrebujete, napríklad, ak si kúpite nesprávna veľkosť, kupujúci zaplatí poštovné a späť.

2, batéria a štandardnej nabíjačky sú vybavené pol roka záruka, batéria je demontovať bez povolenia, a normálne schopnosť kazu nie je zaručená.

3. Všetky DIY produkty neposkytujú žiadne záruky.

4, záručná lehota sa počíta od okamihu, keď je tovar dodaný k kupujúcich.

5, záruka, cena: výrobok do 7 dní od kvality problémy v našom obchode je zodpovedný za poštovné a späť; od 7 do jedného mesiaca obdobia poštovné za polovicu (kupujúci vráti poštovné kupujúci znáša predávajúci je opakované doručenie na poštovné predávajúci, viac ako mesiac a stále v záručnej doby na poštovné znáša kupujúci, obchod nesie súvisiace náklady na údržbu.

Štítky: navigátori apache, 70 napájací kábel, čistá robota, papago nahrávač, ecovacs deebot ozmo 10 slim, rádio gps navigátory, lg v522, auto monitor xiao, gps navigátory držiteľov, smart metla

Názov Značky yorwats
Náhradné Batérie Áno
Veľkosť Prismatic
Služby Shop záruka
miesto pôvodu Čína
Súbor Typ Batérie Iba
Množstvo 1PCS
stav 100% Nový
Ochrana pcb
Druh Li-polymer
Použitie Iné
Číslo Modelu Batérie
Nabíjateľná Áno
Package Áno

Napísať recenziu

GRIS polymér 3,7 V PAPAGO GoSafe 260 cestovanie údajov záznamník 100plus navigáciu lítiová batéria

GRIS polymér 3,7 V PAPAGO GoSafe 260 cestovanie údajov záznamník 100plus navigáciu lítiová batéria

Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka! Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je

Súvisiace produkty