NOVÝ PRÍCHOD !! Doprava Zdarma !! Nový Dizajn Aero Uhlíkovej Stopy Bike Rám Matt Black

Novinka

€527.91

/ €555.70

Skladom

Nový Príchod !! Doprava Zdarma !! Nový Dizajn Aero Uhlíkovú Stopu Rámik

Rám+Fork+Sedlovka+Sedlovky+Headset

Dobrý profesionálne stopu rámik, testované podľa EN 14781 štandard. Potvrdená tento rok na trati tímu. To je dobre hodí pre výkon a šprint podujatia pre vážne sledovať jazdca. Jeho aerodynamické úrovne rovná alebo prekonáva konkurenciu s stredová tuhosť.

NF je Humanistický Dizajn, pohodlné pre cyklistickej ostatné postup je samotný výrobný proces Uhlíka. Krkom trubice tapering od 1-1/8" na 1-1/2" na korunu Integrované headset, a NF aero uhlíka sedlovka Každý rámec má ŽIVOTNÉ POISTENIE . Aby ste Spokojný .

Model: FRM-071R-TRK-MT Materiál: Torayca 700 Karbónový Rám hmotnosť: 1500 g/S Vidlica hmotnosť: 465 g sedlovka: 230 gramov Farba: Matná Čierna BB Typ: BSA Eng 68 Headset: 1-1/8" na 1-1/2" Veľkosti: 52(S) /55(M) /58(L)

Upozornenie: Záruka : 2 Roky Náhradné, sú bez chýb v použitých materiáloch a v pracovnom vyhotovení pri dodržaní podmienok záruky rok. Dovozné clo/dane sú mimo našej kontroly, iste, ktoré nie sú zahrnuté do našej ceny.

PROSÍM, ZAČIARKNITE POLÍČKO PRE VŠETKY FYZICKÉ POŠKODENIE PRED PODPISOM ALEBO PRIJATÍ BALÍKA. OZNÁMIŤ KURIÉROM ALEBO ZÁSTUPCU V ČASE DODANIA, AKO ODMIETNUŤ, ZATIAĽ ČO SI VŠÍMAŤ AKÉKOĽVEK FYZICKÉ ŠKODY NA TOMTO POLI.

Štítky: aero karbónový rám, rám doska carbon, rám foto, Karbónová, bicycl rám, bicycl nálepky, 69 číslo, 27.5 karbónový rám, karbónový rám, bicykel karbónový rám cesty

miesto pôvodu Taiwan
Materiál uhlík
Názov Značky NATUREFLY
Povrch Spracovanie Režim Matný
Číslo Modelu FRM-071R-TRK-MT
Hmotnosť 1500g
Skladacia No
Použitie Sledovať Bicykle

Napísať recenziu

NOVÝ PRÍCHOD !! Doprava Zdarma !! Nový Dizajn Aero Uhlíkovej Stopy Bike Rám Matt Black

NOVÝ PRÍCHOD !! Doprava Zdarma !! Nový Dizajn Aero Uhlíkovej Stopy Bike Rám Matt Black

Nový Príchod !! Doprava Zdarma !! Nový Dizajn Aero Uhlíkovú Stopu Rámik Rám+Fork+Sedlovka+Sedlovky+Headset Dobrý profesionálne stopu rámik, testované podľa EN 14781 štandard. Potvrdená tento rok na trati tímu. To je dobre hodí pre

Súvisiace produkty