Caribe PL-40 L Priemyselné PDA Android 1d Čiarových kódov, Bezdrôtová Terminál s PSAM a 4G

Novinka

€189.47

/ €233.92

Skladom

(Shipping Note)

Ak zvolíte " Hanke.sk Štandardná doprava ", venujte prosím pozornosť na sledovanie aktualizácia logistické informácie, najmä pre niektoré adresy, ktoré je potrebné vyzdvihnúť. Venujte prosím pozornosť čas vyzdvihnutia zásielky, aby sa zabránilo, že sa vráti kvôli nadčas.

Zvláštna Poznámka: Ak Akékoľvek otázky ,ak potrebujete SDK, prosím, obráťte na predaj

Všetko v JEDNOM riešenie v PDA

on nových PL-40 L údajov terminálu pda je s 4.0 palcový dotykový displej , android 8.1 systém , CPU Cortex A-53 1.5 GHz, Predvolené 2G RAM, 16 G ROM, Micro SD/TF slot(Max do 32G) 13MP fotoaparát AF, Wifi(802.11 a/b/g/n), bluetooth 4.1, 4G-lte, 4G,3G, 2G GSM ,GPRS, GPS. A tiež voliteľné functon z nasledovné: 1D čiarových kódov, 2D QR kód skener NFC čitateľa 125K čitateľa

Produkt Parameter

Predajné Miesto

Najnovšie Android 8.1 systém. Nové PL-40 L je vysokovýkonné priemyselné inteligentné mobilné koncové vyvinutý a vyrobený spoločnosťou Shenzhen CARIBE. Nové PL-40 L má silný: ID kartu čítanie funkcia/ 1D, 2D čiarových kódov snímacej funkcie/ 125K,NFC čítanie a písanie funkcie, atď. Má lepšiu citlivosť a pomáha dosiahnuť presnejšie a rýchlejšie získavanie údajov a realizáciu požadovaných funkcií. Pomocou najnovšej Android 8.1 operačný systém, ktorý je Vybavený 1,5 GHz štyri-core vysokorýchlostný procesor, s 4100mha dlhá výdrž batérie, výkon vedúce odvetvia.

Voliteľné príslušenstvo:

Nabíjací držiak : 1 kolísky môžu účtovať 1 zariadenie a 1 batéria v rovnakom čase . ( držiak je potrebné kúpiť samostatne alebo môžete si ho zvoliť v "farba" s funkciami), Extra batéria: extra batériu je potrebné, aby si kúpili so zariadením, spolu , V čase prepravy, až na jedno zariadenie s dvoma extra batérie. Neakceptujú čistý batérie objednávky ( prosím, obráťte sa na predajcu, než aby batérie )

Pracovné oblasti

Nové PL-40 L je široko používaný v rôznych oblastiach, napr. Vedenie skladového hospodárstva, Logistického express, Potravinovej Bezpečnosti, Supermarket, Knižnica, Výrobcu, Letisko.

Časté Otázky a Odpovede

Q1: Čo jazyky zariadenie podporu? Naše zariadenie podporu globálnej jazyky, uisťujeme vás, ak chcete použiť vo vašej krajine. 2. otázka: Môže prístroj sa používa v mojej krajine cez 4G LTE siete? Odpoveď: Áno, podporuje globálnu 4G LTE siete. Q3 to zariadenie práci so zobrazovacími usps, ups a fedex čiarové kódy? Odpoveď: Áno, náš terminál podpora pre skenovanie tento druhov čiarových kódov. Q4: môžem vývoj Aplikácií založená na SDK o jazyku Java? Odpoveď: Áno, môžete použiť jazyku Java rozvíjať svoju Aplikáciu v Android studio. Otázka 5: Je toto zariadenie telefón capabilty? Odpoveď: Áno, môžete ho použiť ako smartphone s čiarových kódov. Otázka 6: je to zariadenie podpora dual band s 5 ghz a 2,4 ghz wifi? Odpoveď: Áno. Q7: Aký je rozsah na skener pre skenovanie? Odpoveď: To závisí od veľkosti kódov. Otázka 8: Ako si môžem použiť F0, Fn tlačidlá? Odpoveď: môžete prispôsobiť F0, Fn s našimi SDK pre tento ručný terminál. Q9: toto Môže skenovanie čiarového kódu prezentované na smartphone obrazovky? Odpoveď: Áno model s 2D skener umožňuje skenovať kódy na Elektronické displej Q10: Aká je záruka na prístroj. Odpoveď: prístroj je 1 rok záruka, príslušenstva je 1 mesiac. Otázka 11: môžem kúpiť náhradné diely ? Odpoveď: Áno, kontaktujte nás a dajte nám vedieť, ktoré časti potrebujete.

Predaj Kontakt

Štítky: ir reader android, dvr t2 android, čiarových kódov, bezdrôtová ls, y7p, android pda, vreckové pda, carib, 28239294 delphi, telpo smart pos, termálne kamery android eú

Produkty Stav Skladom
Šírka Skenovania A4
Max Veľkosť Papiera 1d/2d čiarových kódov
Číslo Modelu PL-40 L
Optické Rozlíšenie 600*600
Novinka Nové
Typ Rozhrania USB
Druh Snímač Čiarových Kódov
Batérie 4100mAh
farba čierna
CPU Cortex A-53 1.5 GHz
ROM 16GB
Pamäť RAM 2GB
IP sadzba IP66
Pôvod CN(Pôvodu)
Uvedenie na trh Mar-13
Farebná Hĺbka 48 Bit
Typ Produktu Prenosný Skener
Názov Značky Caribe
Rýchlosť Skenovania 100 sken/sekundu
Hmotnosť 0,7 KG
Skenovanie Zdroj Svetla Laserové Svetlo
Operačný Systém Android 8.1
Skenovanie Typu Prvku CMOS

Napísať recenziu

Caribe PL-40 L Priemyselné PDA Android 1d Čiarových kódov, Bezdrôtová Terminál s PSAM a 4G

Caribe PL-40 L Priemyselné PDA Android 1d Čiarových kódov, Bezdrôtová Terminál s PSAM a 4G

(Shipping Note) Ak zvolíte Hanke.sk Štandardná doprava , venujte prosím pozornosť na sledovanie aktualizácia logistické informácie, najmä pre niektoré adresy, ktoré je potrebné vyzdvihnúť. Venujte prosím pozornosť čas vyzdvihnutia zásielky,

Súvisiace produkty