6 Osé CNC MACH3 USB Rozhranie Sub-line Dosku Adaptéra pre Motor Ovládač S Káblom USB 25-pinový Paralelný Kábel Nové

Novinka

€19.65

/ €33.31

Skladom

6 Osé CNC MACH3 USB Rozhranie Sub-line Dosku Adaptéra pre Motor Ovládač

Používa sa na spustenie spracovania signálu z hostiteľského počítača ( LPT port ), s

MACH 3 CNC v systéme softvér, a periférne stroj dynamické elektrické. To je

vhodné pre CNC rytie stroj, CNC sústruhu, CNC plazmová rezačka, laser

rytie stroj, CNC frézovacie stroje, obrábacie centrá a ostatné stroje.

S hostiteľským počítačom a MACH3 série softvér, tento softvér môže byť najviac

nákladovo efektívne CNC systém.

Funkcie:

1.Špeciálny vysokorýchlostný čip je použitý na spracovanie vstupu a výstupu (I/O) signály. Je schopný robiť stroj práce stably, pomocou funkcie oprava a rozšírenie signály, že odstránenie zbytočných rušiť signály.

2.Počítač LPT port dodáva silu individuálne, oddeľovanie od napájania z iných častí. Preto, počítač a stroj, ktorý účinne izolovať. To robí údaje bezpečnejšie, s ďalšími poistenie bezpečnosť a stabilitu.

3.Existuje 5 vstupné signály, komunikácia s hostiteľského počítača, ktoré sú izolované od optickej spojky. Medzi optické spojky izolácie, P11and P12 sú high-speed, ktoré môžu byť použité na pripojenie hlavného hriadeľa encoder, alebo rovnako náročné ako signál ručné koleso, B. 12V-OUT a 5V-OUT výkon rozhrania môžu byť použité vybrať niektoré potrebné sily, ako hall senzor spínač a blízkosť prepínač. Existuje 5 vstupných portov, nastaviť limit, pôvodu, nôž, spustiť, zastaviť, otáčky vretena vstup, MPG, vstupné a iné jeden z 5 funkcií.

4.Existuje 12 výstupný signál, čo je povolené ovládanie výstup, podporuje viac ako 6 os prepojenie. Niektoré výstupný port je opakovane funkčnosť. Medzitým,len jeden port môže byť použitý ako jednu funkciu.

5.K dispozícii sú 3 záznamy, P2, P3 a P4, ktoré môžu podporiť MACH3 ovládací softvér programovanie. Relé je zapnuté alebo vypnuté je možné ovládať prostredníctvom kontroly MACH3 softvéru. Každému relé prilákala uvedením lampy, ktoré je viac intuitívne a pohodlné. 3 relé môže byť použitý na ovládanie otvárania a zatvárania kvapaliny, chladiacej kvapaliny, hmla, chladiacej kvapaliny, kvapaliny štátu, chladiacej kvapaliny a podobne. Môžu byť tiež použité na ovládanie elektromagnetického ventilu prístroj vypínača napájania. P2 port je pre vreteno, P3 port je pre chladenie kvapalina, P4 port môže byť definovaný.

6.Vysokorýchlostné optické spojky na izoláciu sa používa na ovládanie rýchlosti otáčania vretena. Výstupný port paralelný port P1, ktoré môžu výstup PWM signálu do 2,5 KHZ. Na rozhraní palube ,tam je D/obvod, s PWM na 0-10V. Obvod môže výstup 0-10V úrovni ovládať invertora, ktorý má iba analógové ovládanie rýchlosti na trhu. Tak to môže ovládať rýchlosť otáčania vretena. Je dôležité, aby PWM výstup 0-10V výstup môže vybrať len jeden z dvoch. Nemôžu byť používané súčasne.

7.Rozhranie rady môže byť spojený s katódou alebo celkový výstup na stepper jednotky, alebo servomotorom (servo vodič musí podporovať digitálny signál).Výstup je 5V úrovni.

8.Širokému rozsahu vstupného napätia napájanie: 15-32VDC. Funkcia bráni zadnej strane spojenie ochranu. 2 skupín výstupné napätie: 5V a 12V napätie, 100MA výstupná kapacita

Špecifikácia:

Model:MACH3V2.1-L

Vstupné napätie:16-35VDC

Os: 6

USB dĺžka kábla:1.5 m/4.9 ft

Paralelné dĺžka kábla:1.5 m/4.9 ft

Hmotnosť: Cca.368g/13 oz

Zoznam balíkov:

1 * 6 Os Rozhranie rada

1 * USB kábel

1 * 25-pinový paralelný kábel

Poznámka:

Pamätajte, že nový typ a starého typu tento produkt bude odoslaný náhodne, a uistite sa, že vám nebude vadiť pred objednaním.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: rada mach3, stepper motor usb, 6 os mach3, mach3 cnc usb, 6 os breakout rada, cnc paralelný port, mach3, rada mach3 usb, cnc ovládanie stroja, cnc ovládanie mach3

Zdroj Napájania DC
Názov Značky Hilitand
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 6 Os Rozhranie rada
Typ Motora Stepper Motor
Certifikácia ŽIADNE

Napísať recenziu

6 Osé CNC MACH3 USB Rozhranie Sub-line Dosku Adaptéra pre Motor Ovládač S Káblom USB 25-pinový Paralelný Kábel Nové

6 Osé CNC MACH3 USB Rozhranie Sub-line Dosku Adaptéra pre Motor Ovládač S Káblom USB 25-pinový Paralelný Kábel Nové

6 Osé CNC MACH3 USB Rozhranie Sub-line Dosku Adaptéra pre Motor Ovládač Používa sa na spustenie spracovania signálu z hostiteľského počítača ( LPT port ), s MACH 3 CNC v systéme softvér, a periférne stroj dynamické elektrické. To

Súvisiace produkty