16MHz Auto Rádio FM Pásmo EXpander Frekvenčný Menič Pre Toyota

Novinka

€14.71

Skladom

Autorádio FM Pásmo Expander Zmenu Frekvencie Converter shifter Japonsku na celom Svete 16MHz Pre Toyota kvalitné kryštály vo všetkých našich fm pásmo expandéry ku uistite sa, že ste iba počúvať zvuk v kvalite, nie lacné jeden !

V Japonsku, rádiá sú vyrobené prijímať frekvencie 76Mhz na 90Mhz. Ale v iných krajinách, ktorú je potrebné, rovnako ako 108Mhz. Náš elektronický fm pásmo expander ROZŠIRUJE rad Japonský autorádia až 108 Mhz.

Môžete napríklad:

Inštalácia:

Na získanie maximálnej účinnosti z vašej jednotky, prosím, postupujte podľa jednoduchá inštalácia pokyny uvedené nižšie:

1. Odstrániť rádio, pomlčka, alebo získať jasný pohľad anténny vstup socket rádio.

2. Odpojte anténu viesť zo zadnej časti vášho autorádia.

3. Zapojte anténny viesť do ženského zásuvky na FM Pásmo Expander.

4. Konektor samec konektor z FM Pásmo Expander do anténa, zásuvka na rádio.

5. Pripojte červený napájací kábel z FM Pásmo Expander do +12 v napájania na vašom aute pomocou čiernej rýchle ťuknite na položku konektor dodáva. Prednostne použiť príslušenstvo krmiva, ktoré dodáva rádio.Tým sa zabezpečí, privádzaní energie, zatiaľ čo rádio je v prevádzke.

POZN. FM Pásmo Expander je uzemnený cez vašu existujúcu anténu. Prosím, uistite sa, že výrobok je jasné žiadne pohybujúce sa pedále, kúrenie kontroly atď. Ak je vaše vozidlo vybavené Diversity anténa systému pripojiť Kapela Expander na hlavnej antény a odpojte sub - vzdušné, ale odporúčame montáž Kapela Expander na jednotlivých leteckých vstup.

Štítky: fm rádio frekvenčným meničom, bluetooth autorádio, film monitor toyota, AUTO RAIDO, 7 palcový auto monitor, fotoaparát zadnej strane, audi rámu, audi rám, ford kuga oka, dvd prehrávač ford focus

Názov Modelu TOT-16D
Položka Druh Auto Monitory
Názov Značky RINSON

Napísať recenziu

16MHz Auto Rádio FM Pásmo EXpander Frekvenčný Menič Pre Toyota

16MHz Auto Rádio FM Pásmo EXpander Frekvenčný Menič Pre Toyota

Autorádio FM Pásmo Expander Zmenu Frekvencie Converter shifter Japonsku na celom Svete 16MHz Pre Toyota kvalitné kryštály vo všetkých našich fm pásmo expandéry ku uistite sa, že ste iba počúvať zvuk v kvalite, nie lacné jeden ! V Japonsku,

Súvisiace produkty