Nové TPU VR Helmy Hlavu Pásik Penovej Podložky pre oculus Quest 2 VR Headset Čelenka 1XCE

Novinka

€6.46

/ €8.07

Skladom

Popis:

OOTDTY

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcia:

1. Určené pre oculus Quest 2 virtuálnej reality VR headsety. Hlavový most môže znížiť vedúci tlak, dokonca aj vtedy, ak používate zariadenie na oculus Quest 2 pre dlhú dobu, nebudete cítiť depresívne.

2. Hlavový most vankúš je všetko tlak na lícne kosti. Hlavový most pad je pevne a bezpečne pripojený na existujúce popruh zariadenia pre Quest2, a čalúnenia je pridaná, aby popruh pohodlnejšie.

3. Pretože hlavový most pad môže pomôcť opraviť headset, to značne zlepšuje priľnavosť medzi hlavou a headset. Vďaka mäkké a pohodlné TUP materiál, nebudete cítiť bolesť alebo nepohodlie, aj keď budete nosiť prístroj pre Quest2 pre dlhú dobu.

4. Jednoduchá montáž a demontáž. Hlavový most štruktúra navrhnutý a vyrobený spoločnosťou hlavový most panela je veľmi jednoduché, stačí nainštalovať a upevnite ho na pôvodné hlavový most headsetu. Vymeniteľné dizajn, ľahko sa čistí a obchod.

5. Hlavový most vankúš je vyrobený z kože-priateľské kvalitné TUP materiál, ktorý môže byť použitý s rodinou a deťmi s dôverou.

Špecifikácia:

Materiál: TPU

Farba: čierna

Vzťahuje sa na: pre oculus Quest 2

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prechod: 1cm=.10 mm=0.39 palec

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Zoznam:

1xHeadband Vankúš

Štítky: technica náhradné slúchadlá s hlavovým oblúkom, prípad sony wf 1000xm3, deepoon e2, virtuálne, oculus quest2 hlavou popruh, headset rgb stojan, oculus quest 2 popruh na zápästie, hub stojan rgb, quest 2, headphon držiteľ

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Pre Slúchadlá, Stand
Názov Značky XINYUANSHUNTONG
Číslo Modelu 1XCE4NB1102056

Napísať recenziu

Nové TPU VR Helmy Hlavu Pásik Penovej Podložky pre oculus Quest 2 VR Headset Čelenka 1XCE

Nové TPU VR Helmy Hlavu Pásik Penovej Podložky pre oculus Quest 2 VR Headset Čelenka 1XCE

Popis: OOTDTY 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Funkcia: 1. Určené pre oculus Quest 2 virtuálnej reality VR headsety. Hlavový most môže znížiť vedúci tlak, dokonca aj vtedy, ak používate zariadenie na oculus Quest

Súvisiace produkty