Prvé Zrkadlo Mount Pre 20 mm Reflexné Zrkadlá alebo Si Mo Bez Použitý Objektív Pre Laserové Rytec Stroj Doprava Zadarmo

Novinka

€12.26

Skladom

Prvé Zrkadlo Mount Pre 20 mm Reflexné Zrkadlá alebo Si Mo Bez Použitý Objektív Pre Laserové Rytec Stroj

Vysoká kvalita, vynikajúce vzhľad, cenovo dostupné, výtvarné spracovanie, jednoduché nastavenie, a to nie je ľahké, aby sa uvoľnili po zamykanie. Tento laserové trubice je používaný na pripojenie šošovka lasera. To je rozdelené do troch častí: prvá zrkadlo rám, druhé zrkadlo rám, a laserovej rezacej hlavy časť, ktorá môže byť vybavená 3 odrazu šošoviek a 1 so zameraním objektív. Tento odkaz je len prvý zrkadlo mount nezahŕňa ostatné príslušenstvo.

A/ Po platba sa vykonáva a prejsť Hanke.sk kontrola, doprava bude vykonaná do 7 pracovných dní. B/ Sme len čo bude v našich silách, aby poslať z vášho tovaru tak, ako aj predtým, ako môžeme, ale doprava je mimo našej kontroly, a tak sme sa nebude akceptovať žiadnu formu naliehanie.Vyberavý zákazníkov sú nevítané, prosím obísť. Šťastný nakupovanie je najdôležitejšie! C/ Ak je potrebné rýchle dodanie, prosím, poskytnite nám svoje mesto a psč ak chcete skontrolovať, náklady na dopravu pre vás, našich spolupracovala kuriér je DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, vzdialenej oblasti je potrebné venovať viac nákladov na diaľkové delivey poplatky. Kupujúci zaplatiť kuriérske náklady a vzdialené poplatky za dopravu.

A/ Pls skontrolujte všetky tovaru pozorne, ako sa prihlásite prijať balíček a správa sa k nám v priebehu jedného týždňa, ak nie sú všetky diely, straty alebo stroj problémy. Pls zobraziť podobné fotografie a videá. B/v Prípade potreby zmeniť produkty, je kupujúci povinný skontrolovať, či všetky položky vrátil obsahovať všetky originálne balenie a č škody na produktoch, je kupujúci zodpovedný za náklady na dopravu. C/Ak to, čo ste si objednali, je stroj: vzhľadom k stroj je špeciálny produkt, veľké rozmery, ak prepravu späť, náklady na prepravu a dovozu dane bude veľmi vysoký, a tak sme sa nechcú Vrátiť, ale budeme nadobúdateľa, že to môže fungovať dobre. Počas záruky, môžeme zmeniť ste náhradné diely zadarmo (s Výnimkou spotrebných častí) D/Pre Stroj,Záruka je jeden rok,počas záruky,ak sa náhradné diely bol poslaný späť na opravu, kupujúci platí pre vrátenie prepravné náklady a poplatky, sme zodpovední za 2. náklady na dopravu a manipulačné poplatky.(S výnimkou spotrebných častí)

Štítky: silné led laser, 350 gm, modré hlavy lasera, papier laserové gravírovanie, co2 hlavu, diy laserové zrkadlo mount, co2 zrkadlo mount, zrkadlo montáž kovových, 1000mw laser, 405nm

Štruktúra Plano-vypuklé
Zrkadlo Reflexná šošovky
Priemer 20 mm
POUŽÍVA SA PRE laser rytca
Pôvodný CN
Názov produktu Prvé Zrkadlo Spájky, Držiak
Číslo Modelu GM

Napísať recenziu

Prvé Zrkadlo Mount Pre 20 mm Reflexné Zrkadlá alebo Si Mo Bez Použitý Objektív Pre Laserové Rytec Stroj Doprava Zadarmo

Prvé Zrkadlo Mount Pre 20 mm Reflexné Zrkadlá alebo Si Mo Bez Použitý Objektív Pre Laserové Rytec Stroj Doprava Zadarmo

Prvé Zrkadlo Mount Pre 20 mm Reflexné Zrkadlá alebo Si Mo Bez Použitý Objektív Pre Laserové Rytec Stroj Vysoká kvalita, vynikajúce vzhľad, cenovo dostupné, výtvarné spracovanie, jednoduché nastavenie, a to nie je ľahké, aby sa uvoľnili

Súvisiace produkty