Pôvodné Cena Nadzvukové Prevádzky Systému Kavitácia + RF + Vysávač Navi + BIO + Laser chudnutie Stroj

Novinka

€1 551.87

Skladom

Prehľad

Tento stroj má v kombinácii s RF, vysávač, vonkajšie automatické valec, infračervené svetlo, zelená a modrá svetlo, kavitácie, BIO, lipo laser. To je nové aktualizácie technológie. To tiež spája s RF a 3 fotónov (červená, zelená, modrá) pri výrobe tepla. To môže preniknúť cez pokožku do hĺbky 15 mm od mechanického pohybu, čo je oveľa viac, než hĺbka iných zariadení v súčasnej dobe na trhu. Kým je teplo vykonala, mechanický pohyb sa vykonáva súčasne, a tak je tuk. Týmto spôsobom, to robí na koži viac flexibilný. To môže zlepšiť postavu a povrchu kože. Hoci hmotnosť pacienta, neznižuje, pacient bude vyzerať oveľa štíhlejší, pretože celá tuku oblasť bola opätovne pridelený. Vybrali sme 20 žien rôzneho veku a typy pleti, pre test. Proti ich hlavné tuku diely – stehná a zadok, vedieme 3-6 liečba krát a každý človek je telo krivka má lepšiu do značnej miery. Medzitým, tuk okolo stehna má zrejme zníži. Tento vedľajší účinok sa ofthis stroj ošetrenie je minimálne. Povrch kože každej liečby, prijímač bude zobrazovať iba začervenal od niekoľko minút až hodinu, alebo sa objavia mierne opuchy, ale o niekoľko hodín neskôr, vystúpenia tuku akumulačnej časti sa výrazne zlepšila. Za posledných pár rokov, boli sme pomocou metódy hlbokého tuku masáž, ktorá je veľmi náročné. Tiež, liečba, prijímač bude cítiť nepríjemne pre dlhé trvanie liečby. Avšak, čas pre tento stroj liečby má výrazne skrátiť. To trvá len 30 minút urobiť, stehna a zadok liečbu, takže liečba prijímače budú cítiť pohodlnejšie v porovnaní s hlbokou tuku masáž. Podľa ich opisu procesu liečby, väčšina ľudí sú veľmi pohodlné a ešte ospalý, keď masáž je hore a dole stehna.

Prevádzka rukoväť funkcie

1. V kombinácii s bi-polar RF a infračervené, Modrá a Zelená energia; vákuové sacie koordinované s mechanickým vonkajšie automatické valčeky 2. RF a Červené, Modré a Zelené svetlo terapia výrobe tepla, čím sa zvyšuje obsah kyslíka buniek pokožky. 3. Špeciálne vákuové navi masáž upokojuje pokožku a robí vedenie tepla účinok lepší. 4. To zvyšuje rýchlosť metabolizmu efektívne a znižuje hromadenie tuku prostredníctvom lymfodrenáž. 5.To zvyšuje kožného tkaniva pružnosť a zanecháva pokožku viac hladké a jemné.

Výhody Nástroja tento stroj

1. To je dobré tvarovanie tela a spevnenie nástroj overí, so zámerom zlepšiť Celulitídy a znižuje hromadenie tuku efektívne; 2. To je jednomyseľne odporúča Svetovej Zdravotníckej Organizácie; 3. To je chudnutie nástroj hľadal po mnohých Hollywoodskych hviezd a uviesť v mnohých Európskych a Amerických časopisov; 4. Spája v sebe svetlo a rádiové frekvencie interakcie a znižuje impedancia rádiové frekvencie z epidermis; 5. To eliminuje vplyv terapeutické účinky v dôsledku odolnosti organizmu sily; 6. Energia je sústredená v liečbe epitelové tkanivo a spojivového tkaniva; 7. Prijíma Bi-polar a polárnych rádiovej frekvencie zlepšiť liečbu bezpečnosti; 8. Na 5MHZ RF preniká do pokožky hĺbka 15 mm, ktoré účinne lieči tukového tkaniva; 9. Vákuové navi absorbuje kožného tkaniva, ktoré vedie rádiových frekvencií a infračervené svetlo do ďalšieho spracovania; 10. Svetlo a rádiovej frekvencii môže byť riadený samostatne; 11. Okamžitý účinok je zrejmý a dlhodobá účinnosť by mohla predpovedať; 12. To je neinvazívne ošetrenie s pohodlné procesu; 13. Existuje viac ako 10 000 žien, ktorým sa prijíma V9 starostlivosť každý deň.

Štítky: sonda kavitácie, electropor, skyhawk, rf machin, rf, profesionálne kavitácie, zbraň mezoterapia, ironwolf, 9 v 1-kavitácia stroj, mezoterapia bez ihly

Názov Značky NoEnName_Null
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Pôvodné Cena Nadzvukové Prevádzky Systému Kavitácia + RF + Vysávač Navi + BIO + Laser chudnutie Stroj

Pôvodné Cena Nadzvukové Prevádzky Systému Kavitácia + RF + Vysávač Navi + BIO + Laser chudnutie Stroj

Prehľad Tento stroj má v kombinácii s RF, vysávač, vonkajšie automatické valec, infračervené svetlo, zelená a modrá svetlo, kavitácie, BIO, lipo laser. To je nové aktualizácie technológie. To tiež spája s RF a 3 fotónov (červená, zelená,

Súvisiace produkty