Odkaz platby pre všetky diely, ktoré sme nemali nahrať

Novinka

€148.81

Skladom

Prosím, kontaktujte nás:

1. Ak potrebujete kombinovanej dopravy Express (EMS, FedEx, UPS). Nájdeme najnižšia cena pre vás!

2. Ak ste re-predajcovia potrieb drop shipping. Budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať viac kvalitných módnych položky s vašimi zákazníkmi! Nebudeme odhaliť akékoľvek našich informácií, len na vašom mene.

Prepravné Podmienky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Štítky: dreva, rezanie zomrie sova, xeon e5 2650 v3 combo, sex príslušenstvo vibro, nálepky auto monstre, hodvábny šál účesy, xs max kalp kare prípade, gobelín, hviezdna noc, náhradných dielov hilux vigo, m3 titánové skrutky, uk

Napätie 110V
Číslo Modelu TJPARTS
Názov Značky TJPARTS
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Odkaz platby pre všetky diely, ktoré sme nemali nahrať

Odkaz platby pre všetky diely, ktoré sme nemali nahrať

Prosím, kontaktujte nás: 1. Ak potrebujete kombinovanej dopravy Express (EMS, FedEx, UPS). Nájdeme najnižšia cena pre vás! 2. Ak ste re-predajcovia potrieb drop shipping. Budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať viac

Súvisiace produkty