Drop shipping 5 kus plátna umenie vlastné Plátno na Stenu Obrázky a Obývacia Izba na mieru modulárny maľovanie

Novinka

€8.07

Skladom

Tento obraz je VYTLAČENÝ NIE HANDPAINTED !!!

Máme 2 možnosti pre tento obraz--S Rámom, OrNo Zarámované. Prosím, vyberte si jednu možnosť, keď si kúpite.

S Framedmeans maľovanie bolo natiahnuté na drevený rám, pripravený na zavesenie!

Č Framedmeans plátno len.

Veľkosť: veľkosť: :10x15cmx2pcs,10x20cmx2pcs,10x25cmx1pc (4x6x2, 4x8x2, 4x10inch) veľkosť 1: 20x35cmx2pcs, 20x45cmx2pcs, 20x55cmx1pc (8x14x2, 8x18x2, 8x22inchx1) veľkosť 2: 30x40cmx2pcs, 30x60cmx2pcs, 30x80cmx1pc (12x16x2,12x24x2,12x32inchx1) veľkosť 3: 40x60cmx2pcs,40x80cmx2pcs,40x100cmx1pc(16x24x2,16x32x2,16x40inchx1)

Doprava Zdarma:

Táto položka je Zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Vzduchu Zásielky. To trvá zvyčajne 20-40days, aby sa dospelo. Zabezpečujeme aj dopravu cez EMS, pridať trochu extra lodné náklady.

Obrázky zadarmo:

Sme mohli posielať naše obrázky bez vodotlače pre obchodnú spoluprácu. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom on-line správu alebo e-mail.

Prispôsobiť Maľby:

Ak chcete, aby sme, ak chcete tlačiť obrázky, fotografie, kontaktujte nás slobodne. Budeme odpovedať v lehote 12 hodín awhole.

**Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre podnikanie . Snažíme sa dodávať vysoko kvalitné položka na vás a ďakujeme, že ste pre opustenie pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte problém s vašou objednávkou, určite nás kontaktujte. Veríme, že môžeme, aby ste spokojný prostredníctvom nášho úsilia. Dúfame, že to nie je len transakcií, ale tiež, aby váš život lepšie. Vďaka!

Poznámka: Ako svetelné efekty, objekty možno trochu iné fotografie

-Náš obchod dekorácie maľovanie je vyrobená z vysoko kvalitného 4D plátno, s bohatými tlač farieb, jemné textúry, vode a vlhkosti dôkaz, vysoká pevnosť v ťahu, a zrejmá tlačová efekt ako iné plátna. -Platné miesta: obývacia izba, Spálňa, detská izba.Pozadia na stenu,Svadobné Dekorácie,Kuchyňa, Reštaurácia,Hotel.,Nemocnice,Bar atď. -Naše dekoratívne maľby mať žiadne hranice. Ak potrebujete hranice, prosím, kontaktujte nás pred objednávkou. -Ak Chcete, Aby Ostatné Veľkosti A Tlač Vlastný Obrázok , Prosím, Kontaktujte Nás.

-Poznámka: plagát, okrem drevený rám.

-Náš obchod bude spracovanie objednávky a odoslať logistické informácie sledovacie číslo do 1-2 pracovných dní.prosím, kontaktujte nás, ak chcete experss dodanie.(Výhoda: krátke spracovanie a doprava zdarma) Poznámka: - Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie;

- Ak máte špeciálne požiadavky na čas dodávky a logistika kanály, kontaktujte nás, prosím, ďakujem;

100% Spokojnosť je zaručená. Všetky naše obrazy sú high definition verziu , prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.

Tablo Spray Tlač Cuadros Dekorácie Rámec

Štítky: 5 kus plátna art space, 5 kus na stenu, canva tlač, obrázok časti 5 ks, obrázok 10 ks, 5 kus rámu, 5 kus plagát, lietadlo obrázok 5 ks, modulárny obraz s rámom, 5 plagát

Plátno Domáce Dekorácie
Štýl Klasická
Podpora Base Plátno
Olejomaľba Štýl Moderné Nástenné Art Giclee Výtlačkov
Rám S Rámom
Druh Plátno Potlače
Povlak UV žiareniu,vodeodolný,Vlhkosti-Dôkaz
Formulár V kombinácii
Pôvodný Áno
Názov Značky WANGKA
Pôvod CN(Pôvodu)
Moderného Maliarstva Vytlačené Olejomaľba
Predmety Zviera
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Picure Materiál Zelená Atramentová Tlač na Plátno
Médium Olej
Materiál Plátno
Technics Sprej Na Maľovanie
Číslo Modelu maľby na steny v obývacej izbe
Štýl Maľby Technic moderné dekoratívne plátno umenie výtlačkov
Rám režim Rámovanie Zrkadlá

Napísať recenziu

Drop shipping 5 kus plátna umenie vlastné Plátno na Stenu Obrázky a Obývacia Izba na mieru modulárny maľovanie

Drop shipping 5 kus plátna umenie vlastné Plátno na Stenu Obrázky a Obývacia Izba na mieru modulárny maľovanie

Tento obraz je VYTLAČENÝ NIE HANDPAINTED !!! Máme 2 možnosti pre tento obraz--S Rámom, OrNo Zarámované. Prosím, vyberte si jednu možnosť, keď si kúpite. S Framedmeans maľovanie bolo natiahnuté na drevený rám, pripravený na zavesenie! Č

Súvisiace produkty