Nastaviť farebné voskové sviečky

Novinka

€7.66

Skladom

Sada voskových sviečok (žltá, fialová, oranžová, modrá, zelená, červená).

Čas horenia sviečky -1 hodinu.

Sviečka veľkosť: 18 х0. 5 cm

Fialová farba sa Používa na odstránenie kúzla, despications, predpovede. Ambícií, rozvoja podnikania, moc, nadvládu, podriadenosti, úspech. Múdrosť, skryté znalosti, Tretie Oko, meditácie, liečenie závažných ochorení. Intuícia, seba-úcta, porozumenie, spirituality. Posilnenie vlastnej magické schopnosti. Môže byť použitý v rituály pre získanie duchovnej sily. Efektívne jednotky preč zlo, prestávky podmienok a okolností, ktoré prinášajú nešťastie.

Zelená - Farba finančný blahobyt, bohatstvo a zdravie. Zelená sviečka môže byť použitý na prilákanie blahobyt, úspech v kariére a vlastné obchodné. Okrem toho, aby materiálne výhody, zelená farba je priamo spojená s všetkých snažení. Zelená-farba prírody, seba a symbolizuje plodnosť, sa používa v kúzla zamerané na zmenu k lepšiemu. Zelené sviečky aj zapáliť pre podporu zdravia, recovery. Zelená farba zodpovedá obrázku 4 v numerológia a štvrtý, srdce chakre, zodpovedný za vzťahy so všetkým, čo nažive.

Oranžová Farba Symbolizuje slnko v strede leta. Farba moc a silu. Adaptácia, energiu, nadšenie, moci, sily, šťastia, prispôsobivosť, príťažlivosť, chudnutie, priateľstvo. Spravodlivosti, súdne záležitosti, obchodných, majetkových prevodov. Pokoj. Používa sa pri rituáloch pritiahnuť úspech, "potrebné veci" a "potreby ľudí", na vykonávanie túžby.

Žltá farba Dáva dôveru v kúzla, dáva silu, aby koncentrácia vôľa a predstavivosť pri rituáloch. Používa sa v uhádne, predpovede a psychické. Energie, tvorivosti, odvolanie, inteligencia, pamäť zlepšenie, zrýchlenie učenia. Lámanie mentálne bloky. Odstraňuje prekážky a všetko, čo prináša nešťastie. Používa sa v rituály, ktorých cieľom je prinútiť niekoho, aby to, čo chcete. Dáva poplatok veselá, zbavuje negatívnych.

Modrá farba Liečenie, meditácia, pokoj, odpustenie. Múdrosti, harmónie, vnútorného svetla, pravdy, šťastia, ochrana. Duchovnú inšpiráciu. Precognitive sny. Použitie v obrady na posilnenie ľudských vzťahov (priateľstva, partnerstva), úspech skupiny ľudí.

Červená Farba Symbolizuje lásku, silu a vášeň. Červená vosková sviečka sa používa získať energiu lásky, v rituály zamerané na sexuálnej príťažlivosti. Červená farba prispieva k posilneniu magnetizmus a bude, premieňa negatívnu energiu a smútok do energie lásky, pomáha prilákať ľudí a dosiahnutie cieľov. Táto sviečka môže byť použitý v akomkoľvek rituály lásky kúzla, či už je to priťahuje nových osoba alebo oživenie vyblednutiu pocity.

Štítky: magnet držiak pre deti, CHF, celinny voskové sviečky, led tutu, väčšinu voskové sviečky, čistý vosk sviečky, jednoduché vosk sviečky, vintage voskové sviečky, pás sheriff, flybsw

Pôvod RU(Pôvodu)
ručné Áno
Druh Umenie Sviečka
Použitie Domáce Dekorácie
Funkcia Opätovným Zapálením Sviečky
Tvar Stick
Produkt Všeobecné Sviečka
Materiál Včelí vosk

Napísať recenziu

Nastaviť farebné voskové sviečky

Nastaviť farebné voskové sviečky

Sada voskových sviečok (žltá, fialová, oranžová, modrá, zelená, červená). Čas horenia sviečky -1 hodinu. Sviečka veľkosť: 18 х0. 5 cm Fialová farba sa Používa na odstránenie kúzla, despications, predpovede. Ambícií,

Súvisiace produkty