Rocketek Typu c, USB 3.0 SD XQD Pracujúcich súčasne čítačka Pamäťových kariet Prenos Sony M/G Series pre systém Windows/Mac OS počítača

Novinka

€13.06

/ €20.10

Skladom

USB 3.0 card reader Bluetooth adaptér XQD/SD kariet XQD card reader

XQD/SD kariet 600Mbps WIFI Adaptér SD/TF USB 3.0 HUB USB/ XQD/SD kariet 【XQD Čítačka Kariet] vyzýva Dual slot SD/XQD reader je určený pre fotografov, ktorý je ľahko stiahnuť fotografie a videá z vašej karty XQD reader na vašom notebooky alebo počítače cez USB C rozhranie, ponúkame vám všestranný prenos riešenie medzi multi-formát pamäťovej karty PC alebo tablet.

【Vysoko-Rýchlostný Prenos] vyzýva Rocketek XQD čítačka kariet s super speed USB 3.0 technológie, maximálna prenosová rýchlosť do 5Gbps pre karty XQD a SD karty. Viac rýchlejšie, urýchliť efektívnosti práce. Ideálny pre prenos high-rozlíšenie snímky a video nahrávok.

【Širokú Kompatibilitu] vyzýva Na profesionálne vybavenie, ako sú Nikon D4/D5/D500 a inými fotoaparátmi s XQD karty. Kompatibilné s Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10(32/64-bit), Mac OS X a vyššie bez vodiča. Poznámka: nie podpora XQD N, S, H série.

【Prenosný Dizajn Jednoduché Použitie] vyzýva Žiadna inštalácia ovládača je potrebné, stačí pripojiť k použitie, cez LED indikátor tejto XQD card reader, môžete jednoducho monitorovať stav pripojenia. Prenosné & Kompaktný dizajn a plug-and-play. Je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny shell, trvanlivé a odolné proti poškriabaniu.

Je to pohodlie a vhodné pre vnútri alebo mimo dvere použitie.

Rocketek 2 v 1, Super Rýchlosť USB C XQD&SD card reader-----Professional-stupeň čítačku pre fotografov. Základne na ľahkú prenosnosť dizajn, skvelá voľba pre prenos súborov z vášho prístroja a na pamäťovej karte. PRE XQD a SD súčasne, podpora slot na slot read/write. Skvelý doplnok pre vlastníka Nikon d850 d4, d5.

Super Rýchlosť na Prenos Údajov

Podpora super rýchlejší prenos dát až do 5Gbps cez USB, C rozhranie -10X rýchlejšie ako USB 2.0, prenos HD filmy alebo súbory v len pár sekúnd.

Super speed USB 3.0 technológie, maximálna prenosová rýchlosť až 500MB/s pre karty XQD, 104MB/s pre SD kariet.

XQD&SD Kariet

Určené pre XQD 2.0 karty, Ideálny podpory Sony G série, Sony série M, Lexar USB Označiť kartu SD Seriál (ako SDHC, SDXC ect.)

Prenosný Dizajn

Hliníková konštrukcia poskytuje 2 v 1 Čítačka Kariet extra spoľahlivosť proti prerušenia. Je to komfort a pohodlné pripojenie prenosného počítača s vašimi obľúbenými XQD alebo SD kartu kedykoľvek, ideálne na dovolenky a služobné cesty. LED Indikátory ukáže stav pracovných kedykoľvek.

XQD Univerzálny Kompatibilita

Plug and play na počítač, alebo notebook vybavený Štandardným USB C port väčšina moderných operačných systémov, vrátane systému Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Mac OS, Linux, OS Chrome. Žiadny ovládač potrebné a Bez obáv potrebné!

Kompaktný a Ultra ľahká váha

Veľkosť produktu: 2.35 x 1.77 x 0.55 palcov

Drôt dĺžka:4.52 palcov

Hmotnosť: 1.4 uncí

Prenosné a kompaktné, vhodný pre každú príležitosť, urýchliť vaše workflow kdekoľvek a kedykoľvek.

Láskavo Poznámka

Uistite sa, že vaše karty xqd je jedným z nasledovných modelov SONY G Série SONY Série M Lexar 2933X Lexar 1400x 4 kapacity: 32GB, 64GB, dokonca vzal 120 gb a 240GB Rýchlosťou až 440MB/s prenos a 400MB/s zápis. (v závislosti na karte)

Štítky: čítačka kariet sd, karty tf, čítačky na karty xqd, rocketek usb, ms pamäťovú kartu, e ink, muži počítača, microsd, usb, sd reader mini, ze mino usb pamäte

Inštalácia Externé
Druh SD Karta
Funkcie 1 Prečítajte si 2 karty naraz
Číslo Modelu CR312C
Názov Značky Rocketek
Certifikácia ŽIADNE
Package Áno
Funkcie xqd card reader
Rozhranie TYP-C
Pôvod CN(Pôvodu)
Sloty Pre Karty Všetko v 1 / Multi v 1

Napísať recenziu

Rocketek Typu c, USB 3.0 SD XQD Pracujúcich súčasne čítačka Pamäťových kariet Prenos Sony M/G Series pre systém Windows/Mac OS počítača

Rocketek Typu c, USB 3.0 SD XQD Pracujúcich súčasne čítačka Pamäťových kariet Prenos Sony M/G Series pre systém Windows/Mac OS počítača

USB 3.0 card reader Bluetooth adaptér XQD/SD kariet XQD card reader XQD/SD kariet 600Mbps WIFI Adaptér SD/TF USB 3.0 HUB USB/ XQD/SD kariet 【XQD Čítačka Kariet] vyzýva Dual slot SD/XQD reader je určený pre fotografov, ktorý je ľahko stiahnuť

Súvisiace produkty